Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Newcastle - Amsterdam (Ijmuiden) er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra England til Holland side

Newcastle - Amsterdam (Ijmuiden) færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 15 hr 45 min
  • Get price

Newcastle Amsterdam (Ijmuiden) færge anmeldelser

 • "Fin service"

  Flink personale ombord

  'Princess Seaways' travelled on Princess Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Ferie tur"

  Det er fine faciliteter og super mad Ønskes at der fjernes tjenernes ret til at spørge om drikkepenge. Vil man give det gør man det, det andet er pågårende og anmassende,

  'King Seaways' travelled on King Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Online bestilling og kæledyr"

  Jeg har boet i UK og med familie i Danmark har jeg sejlet rigtig mange gange mellem Newcastle og Amsterdam. Der er mange ting, der fungerer godt: Pæne og rene kahytter, varieret underholdning om bord samt udmærket udvalg af mad. Men skal man have et kæledyr med sig, er det noget rod og deres online bestilling simpelthen ikke god nok. Så næste gang jeg har kæledyr med på ferie, bestiller jeg billet ved at ringe til kundeservice. Så håber jeg de kan gøre det bedre.

  'King Seaways' travelled on King Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Buffet"

  For den store festabe er danner denne færge en sublim ramme. Mange barer, live musik, casino og meget mere. Servicen var upåklagelig. Kahytten bedre end forventet og buffeten....pas nu på, jeg fik så ondt i min mavse😊. Der var mad fra alle verdenshjørner i restaurant kvalitet - min bedste buffet oplevelse ever. For børnefamilien er denne færge også ok - men vi så faktisk meget få børn på færgen? Havet artede sig, så de gratis udleverede søsygetabletter fik vi ikke brug for alligevel. For at blive min bedste færgeoplevelse, manglede jeg lidt mere spa faciliteter.

  'Princess Seaways' travelled on Princess Seaways

  Læs mere Læs mindre

Newcastle til Amsterdam færge

Newcastle Amsterdam færgeruten forbinder England med Holland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 15 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Newcastle Amsterdam færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Newcastle Guide

Den engelske by Newcastle, eller Newcastle upon Tyne, ligger i den nordøstlige del af England på den nordlige bred af floden Tyne, omkring 14 km fra Vesterhavet. Byen er kendt for sine historiske bånd til kulminedrift og er et vigtigt center for uld handel. Newcastle havn og skibsværfter var engang en af de største centre for skibsbygning og skibsreparation i verden. Byen har en række ikoniske mærker forbundet med den, inklusiv Newcastle United Football Club, Newcastle Brown Ale og byens Tyne Bridge. Newcastle jernbane netværk, kendt som metro, opererer på begge sider af floden Tyne og forbinder byen med mange steder, inklusiv Gateshead og strandene i Whitley Bay og Tynemouth. Besøgende bør bemærke, at selv om byens nærmeste strande er dejlige, er strandene der ligger længere nordpå op ad Northumberland kysten, langt overlegen.

Newcastle havn ligger faktisk 16 km øst for bymidten på den nordlige bred af Tyne. Passager terminalerne er for nylig blevet renoveret og tilbyder de sædvanlige faciliteter, inklusiv en dækket gangbro, en række indtjekningsskranker og mere. Der er daglige færgeoverfarter fra havnen til Amsterdam.


Amsterdam Guide

Der er ingen tvivl om at Amsterdam er en af verdens smukkeste byer. Med sine mange kanaler, verdensberømte museer og historise mindesmærker, er Amsterdam en romantisk by med et stort udvalg af kultur og historie. Den europæiske by er kendt for dens forskelligheder og for dens tolerance.

I Amsterdam er der få biler på gaden og den nemmeste form for transport er med sporvogne. Alternativt kan man bruge amsterdammernes fortrukne transportmiddel; cyklen.

Amsterdam er glædens by, med sine utallige natklubber, diskoteker, barer, cafeer og steder med levende musik. Mange af stederne er åbne til langt ud på natten eller til den tidlige morgen.