Newcastle til Amsterdam færge

Newcastle Amsterdam færgeruten forbinder England med Holland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 15 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Newcastle Amsterdam færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Newcastle - Amsterdam færgeselskaber

 • DFDS Seaways
  • 7 Afgange Ugentlig 15 t 45 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Newcastle Amsterdam Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Newcastle Amsterdam ruten er for en bil og 1 passager.

Newcastle Amsterdam færge anmeldelser

 • "Forfærdelige kabiner"

  Kabiner har virkelig brug for at få ordnet væggene. Ikke nok med at der er skrevet på dem, kan man høre alt igennem dem – musik og råben og skrigen fra fulde mennesker. Dårlig underholdning, I har brug for en ny sanger. Udover dette, var maden god, god service fra noget af personalet, andre så bare elendige ud. Gode faciliteter om bord indtil midnat, hvorefter det er umuligt at få en varm drinks. Dem med room service kan få en varm drink, hvad med alle de andre???

  'Peter' rejste på Newcastle Amsterdam (Ijmuiden) ruten med DFDS Seaways på Princess Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Vores meninger"

  Vi blev opgraderet ved check-in og kabinen var meget god. Kabinen, med dobbeltseng på returrejsen, var trang og der var mangel på generelt plads. Vi vil ikke booke den slags kabine igen. Alt andet var fint, men restauranten er meget dyr. Butikken er også meget dyr.

  'Anonym' rejste på Newcastle Amsterdam (Ijmuiden) ruten med DFDS Seaways på King Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Første gang"

  Det var ok. Vi har været på tre forskellige færger før, men denne tur var ikke så behagelig, da min familie med to små piger, blev placeret i en kabine, hvor man kunne høre motoren så højt, at det var svært at falde i søvn. Det var lidt blæsende udenfor, og det kunne vi godt mærke på havet. Selvom børneområdet var virkelig rart, kunne vi også nemt gå udenfor og nyde den friske havluft.

  'Linda' rejste på Newcastle Amsterdam (Ijmuiden) ruten med DFDS Seaways på King Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "5* kundeservice"

  Dette var vores 6 cruise mellem Newcastle og Amsterdam. Børnene elskede det, og det gjorde vi også. Jeg måtte rapportere VVS støj i vores kabine, og var virkelig tilfreds med den hurtige reaktion fra holdet. Damen i receptionen kontaktede vedligeholdelses manden, og vi blev straks flyttet til en anden kabine. Bravo til alle. Absolut værd at anbefale denne cruise. Tak!

  'Pawel' rejste på Newcastle Amsterdam (Ijmuiden) ruten med DFDS Seaways på Princess Seaways

  Læs mere Læs mindre

Newcastle Guide

Den engelske by Newcastle, eller Newcastle upon Tyne, ligger i den nordøstlige del af England på den nordlige bred af floden Tyne, omkring 14 km fra Vesterhavet. Byen er kendt for sine historiske bånd til kulminedrift og er et vigtigt center for uld handel. Newcastle havn og skibsværfter var engang en af de største centre for skibsbygning og skibsreparation i verden. Byen har en række ikoniske mærker forbundet med den, inklusiv Newcastle United Football Club, Newcastle Brown Ale og byens Tyne Bridge. Newcastle jernbane netværk, kendt som metro, opererer på begge sider af floden Tyne og forbinder byen med mange steder, inklusiv Gateshead og strandene i Whitley Bay og Tynemouth. Besøgende bør bemærke, at selv om byens nærmeste strande er dejlige, er strandene der ligger længere nordpå op ad Northumberland kysten, langt overlegen.

Newcastle havn ligger faktisk 16 km øst for bymidten på den nordlige bred af Tyne. Passager terminalerne er for nylig blevet renoveret og tilbyder de sædvanlige faciliteter, inklusiv en dækket gangbro, en række indtjekningsskranker og mere. Der er daglige færgeoverfarter fra havnen til Amsterdam.