Newcastle
Amsterdam
Færger til Holland
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Newcastle til Amsterdam færge

Newcastle Amsterdam færgeruten forbinder England med Holland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 15 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Newcastle Amsterdam færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Newcastle til Amsterdam?

Færgeoverfarten fra Newcastle til Amsterdam tager ca. 15h 45m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Newcastle og Amsterdam?

Der er 1 færgeoperatør for Newcastle til Amsterdam, og dette er
 • DFDS Seaways

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Newcastle til Amsterdam?

Book færger fra Newcastle til Amsterdam via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Amsterdam?

Ja, du kan rejse som fodpassager fra Newcastle til Amsterdam med
 • DFDS Seaways

Kan du tage din bil med på færgen fra Newcastle til Amsterdam?

Ja, du kan rejse med et køretøj fra Newcastle til Amsterdam med
 • DFDS Seaways

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Newcastle til Amsterdam?

Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
 • DFDS Seaways

Hvad er afstanden fra Newcastle til Amsterdam?

Afstanden mellem Newcastle og Amsterdam er ca. 392 sømil.

Newcastle Amsterdam færge anmeldelser

 • "Fin service"

  Flink personale ombord

  'Princess Seaways' travelled on Princess Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Ferie tur"

  Det er fine faciliteter og super mad Ønskes at der fjernes tjenernes ret til at spørge om drikkepenge. Vil man give det gør man det, det andet er pågårende og anmassende,

  'King Seaways' travelled on King Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Online bestilling og kæledyr"

  Jeg har boet i UK og med familie i Danmark har jeg sejlet rigtig mange gange mellem Newcastle og Amsterdam. Der er mange ting, der fungerer godt: Pæne og rene kahytter, varieret underholdning om bord samt udmærket udvalg af mad. Men skal man have et kæledyr med sig, er det noget rod og deres online bestilling simpelthen ikke god nok. Så næste gang jeg har kæledyr med på ferie, bestiller jeg billet ved at ringe til kundeservice. Så håber jeg de kan gøre det bedre.

  'King Seaways' travelled on King Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Buffet"

  For den store festabe er danner denne færge en sublim ramme. Mange barer, live musik, casino og meget mere. Servicen var upåklagelig. Kahytten bedre end forventet og buffeten....pas nu på, jeg fik så ondt i min mavse😊. Der var mad fra alle verdenshjørner i restaurant kvalitet - min bedste buffet oplevelse ever. For børnefamilien er denne færge også ok - men vi så faktisk meget få børn på færgen? Havet artede sig, så de gratis udleverede søsygetabletter fik vi ikke brug for alligevel. For at blive min bedste færgeoplevelse, manglede jeg lidt mere spa faciliteter.

  'Princess Seaways' travelled on Princess Seaways

  Læs mere Læs mindre

Newcastle Guide

Den engelske by Newcastle, eller Newcastle upon Tyne, ligger i den nordøstlige del af England på den nordlige bred af floden Tyne, omkring 14 km fra Vesterhavet. Byen er kendt for sine historiske bånd til kulminedrift og er et vigtigt center for uld handel. Newcastle havn og skibsværfter var engang en af de største centre for skibsbygning og skibsreparation i verden. Byen har en række ikoniske mærker forbundet med den, inklusiv Newcastle United Football Club, Newcastle Brown Ale og byens Tyne Bridge. Newcastle jernbane netværk, kendt som metro, opererer på begge sider af floden Tyne og forbinder byen med mange steder, inklusiv Gateshead og strandene i Whitley Bay og Tynemouth. Besøgende bør bemærke, at selv om byens nærmeste strande er dejlige, er strandene der ligger længere nordpå op ad Northumberland kysten, langt overlegen.

Newcastle havn ligger faktisk 16 km øst for bymidten på den nordlige bred af Tyne. Passager terminalerne er for nylig blevet renoveret og tilbyder de sædvanlige faciliteter, inklusiv en dækket gangbro, en række indtjekningsskranker og mere. Der er daglige færgeoverfarter fra havnen til Amsterdam.


Amsterdam Guide

Amsterdam er Hollands hovedstad og ligger i den Nordholland provinsen, i den vestlige del af landet. Byen er et meget populært turistmål, og tiltrækker omkring 4 millioner besøgende hvert år. Der er mange vigtige og interessante seværdigheder i byen, som inkluderer Amsterdam Museum, Anne Franks Hus, Hermitage Amsterdam Museum, Van Gogh Museum, Rijksmuseum og Stedelikj Museum. Byen har også et fantastisk netværk af kanaler, der tilsammen er ca. 100 km lang, og også en stor attraktion i sig selv. Hovedkanalerne er Prinsengracht, Herengracht og Keizersgracht. Byen består af omkring 90 øer, der er forbundet af omkring 1200 broer, og på grund af byens netværk af kanaler, omtales den nogle gange som ”nordens Venedig”.

Byen har et verdensberømt pulserende natteliv med mange barer, restauranter og natklubber. Den typiske Bruine Kroeg (brun cafe) tilbyder en mere gammeldags atmosfære med nedtonet lys, stearinlys, og en noget ældre kundekreds.

Amsterdam er meget indbydende for cykler og har fremragende faciliteter for cyklister, som inkluderer cykelstier, cykel stativer og en række bevogtet cykel garager, som kan bruges for et mindre gebyr. I 2013 var der omkring 1.200.000 cykler i Amsterdam, flere end befolkningen.


Newcastle til Amsterdam Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 17/06/2024 og 23.06.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
DFDS Seaways 17:00 08:45 15 timer 45 minutter Hver dag
DFDS Seaways Mini Cruise 17:00 08:45 15 timer 45 minutter Hver dag

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking