England

Sådan bookes færger fra England til Holland

Der er 3 færgeruter mellem England og Holland med 28 afgange ugentligt. P&O Ferries leverer 1 rute, Hull til Rotterdam som sejler 7 gange ugentligt. Stena Line leverer 1 rute, Harwich til Hook af Holland som sejler 14 gange ugentligt. DFDS Seaways leverer 1 rute, Newcastle til Amsterdam (Ijmuiden) som sejler 7 gange ugentligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra England til Holland for at tjekke informasjon.

England Holland kort

Tryk her for kort

Om England:

England omfatter de centrale og sydlige dele af Storbaitannien, som ligger i det nordlige Atlanterhav, adskilt fra det kontinentale Europa.

Landet er det største af de fire lande, der udgør Storbritannien, og omfatter også 100 mindre øer, herunder Isle of White og Isle of Scilly.

Englands hovedstad, London, er et stort og varieret center og en global hovedstad af finans, mode og kultur.

Rejse med færge er populært blandt den britisk offentlighed og som en ø med et væld af førsteklasses havne, er en England et afgangspunkt til mange destinationer, både indenlandske og internationale. Mange af verdens førende færgeselskaber er velkendte navne.

Om Holland:

Holland er et nordeuropæisk land, som er omkranset af Belgien og Tyskland, og har en vestkyst på Nordsøen.

Holland har en række verdensberømte byer, inklusiv Amsterdam, Rotterdam, Utrecht og Delft. Det normale billede af Holland omfatter vindmøller, træsko og tulipaner, men landet har dog udviklet sig og er rykket væk fra denne stereotype.

Holland er en velkendt destination for turister, men er også for nyligt blevet rangeret som det lykkeligste land i verden, hvilket naturligvis afspejler landets levestandard.

Der er færgeservicer mellem England og Holland hele året rundt, som drives af moderne færger.

Selvom Holland er en kompakt nation, har landet meget tilgængelige vejforbindelser, så er den ideele port til og fra det kontinentale Europa.