Spanien

Sådan bookes færger fra Spanien til Marokko

Der er 4 færgeruter mellem Spanien og Marokko med 12 afgange ugentligt. Balearia leverer 2 ruter, Almeria til Nador sejler 2 afgange ugentligt & Algeciras til Tanger Med omkring 1 gang ugentlig. Trasmediterranea leverer 1 rute, Algeciras til Tanger Med som sejler 1 gang ugentlig. Grandi Navi Veloci leverer 2 ruter, Barcelona til Tanger Med sejler 5 afgange ugentligt & Barcelona til Nador omkring 2 gange ugentligt. Grimaldi Lines leverer 1 rute, Barcelona til Tanger Med som sejler 1 gang ugentlig.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Spanien til Marokko for at tjekke informasjon.

Spanien Marokko kort

Tryk her for kort

Om Spanien:

Spanien er et land, som ligger på den iberiske halvø og er omkranset af Portugal mod vest, Frankrig mod nordøst og Middelhavet mod syd og øst.

Det vidunderlige vejr i Spanien, dets geografiske placering, smukke kyster og varierende landskaber, har gjort landet til et af de mest populære rejsemål i verden.

Hovedstaden Madrid har snoede gader, som alle samles i byens centrum, Barcelona behøver ingen introduktion, Basketlandet er mod nord og så er der selvfølgelig Costal del Sol.

Som et land med tusindvis af kilometer med kyst og mange øgrupper, som De Kanariske Øer og Balearerne, der færgerejse dybt forankret i den spanske kultur. Europas mest moderne færger og kendte færgeselskaber leverer servicer fra Spanien til England, Italien og Nordafrika, samt fra fastlandet til De Kanariske Øer, Balearerne og talrige servicer mellem øerne.

Om Marokko:

Marokko er et nordafrikansk land, som er beliggende over Gibraltarstrædet med sin vestkyst ved Nordatlanten og nordkyst ved Middelhavet.

Marokkos travele krydderi markeder, fantastiske moskeer, hvidkalkede kystbyer og middelalderlige bycentre vil uden tvivl overvælde dig med de fantastiske farver, dufte og lyde af islamisk Afrika. Landets kultur og gamle byer bringer over 10 millioner besøgende om året.