Spanien

Sådan bookes færger fra Spanien til Marokko

Der er flere færgeoverfarter fra Spanien til Marokko. Færger forbinder pt. 5 havne i Spanien med 4 havne i Marokko.

Der er 72 afgange dagligt på 8 færgeruter som leveres af 8 færgeselskaber, inklusiv Balearia, Trasmediterranea, FRS, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines, Inter Shipping & AML. Den kortest overfart tager omkring 1 time (Tarifa til Tanger).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Spanien og Marokko. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Spanien Marokko kort

Tryk her for kort

Om Spanien:

Spanien er et land, som ligger på den iberiske halvø og er omkranset af Portugal mod vest, Frankrig mod nordøst og Middelhavet mod syd og øst.

Det vidunderlige vejr i Spanien, dets geografiske placering, smukke kyster og varierende landskaber, har gjort landet til et af de mest populære rejsemål i verden.

Hovedstaden Madrid har snoede gader, som alle samles i byens centrum, Barcelona behøver ingen introduktion, Basketlandet er mod nord og så er der selvfølgelig Costal del Sol.

Som et land med tusindvis af kilometer med kyst og mange øgrupper, som De Kanariske Øer og Balearerne, der færgerejse dybt forankret i den spanske kultur. Europas mest moderne færger og kendte færgeselskaber leverer servicer fra Spanien til England, Italien og Nordafrika, samt fra fastlandet til De Kanariske Øer, Balearerne og talrige servicer mellem øerne.

Om Marokko:

Marokko er et nordafrikansk land, som er beliggende over Gibraltarstrædet med sin vestkyst ved Nordatlanten og nordkyst ved Middelhavet.

Marokkos travele krydderi markeder, fantastiske moskeer, hvidkalkede kystbyer og middelalderlige bycentre vil uden tvivl overvælde dig med de fantastiske farver, dufte og lyde af islamisk Afrika. Landets kultur og gamle byer bringer over 10 millioner besøgende om året.