Barcelona til Tanger Med færge

Barcelona Tanger Med færgeruten forbinder Spanien med Marokko og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Grandi Navi Veloci sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 29 timer 15 minutter mens Grimaldi Lines servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 28 t.

Der er 6 overfarter Uge på Barcelona Tanger Med ruten mellem Spanien og Marokko. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Barcelona - Tanger Med færgeselskaber

 • Grandi Navi Veloci
  • 5 Afgange Ugentlig 29 t 15 m
  • Få pris
 • Grimaldi Lines
  • 1 Afgang Ugentlig 28 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Barcelona Tanger Med Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Barcelona Tanger Med ruten er for en bil og 2 passagerer.

Barcelona Tanger Med færge anmeldelser

 • "Perfekt"

  Den bedste der er. Tak.

  'Hicham' rejste på Barcelona Tanger Med ruten med Grandi Navi Veloci på Majestic

  Læs mere Læs mindre
 • "ok"

  Intet at klage over, bortset fra, at det er virkelig svært at finde din bil pga. dårlig skiltning.

  'Francis' rejste på Barcelona Tanger Med ruten med Grimaldi Lines på Ikarus Palace

  Læs mere Læs mindre
 • "Rejse"

  Det var en temmelig god tur. Den eneste klage er, at der ikke er nok plads til at sidde på dækket, fordi der ikke er nok stole. Baren, som er et stort rum, var lukket hele turen, men det var det smukkeste sted på færgen.

  'salma' rejste på Barcelona Tanger Med ruten med Grandi Navi Veloci på Splendid

  Læs mere Læs mindre
 • "en sjov måde at rejse til Marokko på!"

  Dette er den anden internationale færge vi har taget. GNV er omtrent same kvalitet som Grimaldi Lines, nok lidt mere nedslidt. Det er forvirrende og langsomt at komme om bord. Sæderne er temmelig behagelig sammenlignet med Grimaldi. Mit råd er at booke et sæde i stedet for en kabine: gå om bord så tidligt som muligt for at få et godt et, medbring egen mad og vand (det er tre gange dyrere om bord, og der er ikke meget mad valg), toiletpapir, sovepose.

  'Anonym' rejste på Barcelona Tanger Med ruten med Grandi Navi Veloci på Fantastic

  Læs mere Læs mindre

Barcelona Guide

Den spanske by Barcelona ligger i regionen Catalonien, og er landets næststørste by efter Madrid. Barcelona er en af de mest besøgte byer i verden og ligger på kysten mellem mundene af Llobregat og Besos. Byen afgrænser også mod Serra de Collserola bjergkæden i vest.

Der er meget at se og lave i Barcelona, inklusiv Barri Gotic (det gotiske kvarter), hvor der ligger mange bygninger fra middelalderen. Byens bedst kendte kendetegn er den stadig ufærdige Sagrada Familia kirke, som har været under opførelse siden 1882. Udover turismen, er byen også en populær destination for mange messer og udstillinger, og er et hovedcenter for sport, mode, videnskab og kunst.

Barcelona havn har tre terminaler, og er en populær havn for færger til Mallorca, Genova, Ibiza og Marokko (Tanger Med). Havnen huser også mange krydstogtskibe, der sejler over Middelhavet.

Tanger Med Guide

Tanger-Med er en fragt-havn, som ligger omkring 40 km øst for den marokkanske by Tanger og er en af de største havne ved Middelhavet og blev åbnet i 2007. Den anden fase af byggeriet i havnen begyndte i 2009. Tanger-Med er en fragt-havn, men har også en ny passagerterminal, som erstatter Tanger havn, som en destination for færger og passagerskibe, der ankommer fra Europa. Inde i terminalbygningen er der et vekslebureau, en hæveautomat, og en lille butik, der sælger aviser, bøger, cigaretter, snacks osv. Der er også en cafe på øverste etage.

Tangers historie er meget rig på grund af tilværelsen af mange civilisationer og kulturer fra før det 5. århundrede f.kr.