COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Barcelona - Tanger Med er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Spanien til Marokko side

Barcelona - Tanger Med færgeselskaber

  • 1 Sailing Weekly 29 hr 30 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 30 hr
  • Get price

Barcelona Tanger Med færge anmeldelser

 • "Perfekt"

  Den bedste der er. Tak.

  'Majestic' travelled on Majestic

  Læs mere Læs mindre
 • "ok"

  Intet at klage over, bortset fra, at det er virkelig svært at finde din bil pga. dårlig skiltning.

  'Ikarus Palace' travelled on Ikarus Palace

  Læs mere Læs mindre
 • "Rejse"

  Det var en temmelig god tur. Den eneste klage er, at der ikke er nok plads til at sidde på dækket, fordi der ikke er nok stole. Baren, som er et stort rum, var lukket hele turen, men det var det smukkeste sted på færgen.

  'Splendid' travelled on Splendid

  Læs mere Læs mindre

Barcelona til Tanger Med færge

Barcelona Tanger Med færgeruten forbinder Spanien med Marokko og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Grandi Navi Veloci sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 29 timer 30 minutter mens La Meridionale servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 30 timer.

Der er 3 overfarter Uge på Barcelona Tanger Med ruten mellem Spanien og Marokko. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Barcelona Guide

Den spanske by Barcelona ligger i regionen Catalonien, og er landets næststørste by efter Madrid. Barcelona er en af de mest besøgte byer i verden og ligger på kysten mellem mundene af Llobregat og Besos. Byen afgrænser også mod Serra de Collserola bjergkæden i vest.

Der er meget at se og lave i Barcelona, inklusiv Barri Gotic (det gotiske kvarter), hvor der ligger mange bygninger fra middelalderen. Byens bedst kendte kendetegn er den stadig ufærdige Sagrada Familia kirke, som har været under opførelse siden 1882. Udover turismen, er byen også en populær destination for mange messer og udstillinger, og er et hovedcenter for sport, mode, videnskab og kunst.

Barcelona havn har tre terminaler, og er en populær havn for færger til Mallorca, Genova, Ibiza og Marokko (Tanger Med). Havnen huser også mange krydstogtskibe, der sejler over Middelhavet.


Tanger Med Guide

Tanger-Med er en fragt-havn, som ligger omkring 40 km øst for den marokkanske by Tanger og er en af de største havne ved Middelhavet og blev åbnet i 2007. Den anden fase af byggeriet i havnen begyndte i 2009. Tanger-Med er en fragt-havn, men har også en ny passagerterminal, som erstatter Tanger havn, som en destination for færger og passagerskibe, der ankommer fra Europa. Inde i terminalbygningen er der et vekslebureau, en hæveautomat, og en lille butik, der sælger aviser, bøger, cigaretter, snacks osv. Der er også en cafe på øverste etage.

Tangers historie er meget rig på grund af tilværelsen af mange civilisationer og kulturer fra før det 5. århundrede f.kr.