Mallorca

Sådan bookes færger fra Mallorca til Spanien

Der er flere færgeoverfarter fra Mallorca til Spanien. Færger forbinder pt. 2 havne på Mallorca med 3 havne i Spanien.

Der er 26 afgange dagligt på 8 færgeruter som leveres af 5 færgeselskaber, inklusiv Corsica Ferries, Balearia, Trasmediterranea, Grandi Navi Veloci & FRS Iberia. Den kortest overfart tager omkring 1 time 15 minutter (Alcudia til Ciutadella).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Mallorca og Spanien. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Mallorca Spanien kort

Tryk her for kort

Om Mallorca:

Mallorca er den største ø i Balearerne og ligger ud for Spaniens østkyst.

Øens hovedstad, La Palma er hjertet af øgruppen, og har en rig historie, en blomstrende mad scene og fantastisk arkitektur.

Mallorca er velsignet med fantastiske strande, der passer til alle slags besøgende, uanset om man er til vandsport eller solbadning. Det er også værd at udforske den smukke kystlinje, især på cykel, da de glatte, snoede veje tilbyder en enestående udsigt over havet.

Mallorca har to fremragende færgehavne; en i hovedstaden og en i Alcudia på den nordøstlige kyst. Med hyppige ruter til de andre Baleariske Øer og det spanske fastland, er Mallorca en god indgang til nogle af landets mest populære ferie destinationer.

Om Spanien:

Spanien er et smukt og varieret land beliggende i den sydvestlige del af Europa. Spanien er et land, som er kendt for sine strande, og den geografiske og kulturelle side af landet, kommer ofte som en overraskelse for besøgende.

Dette eksotiske land har virkelig det hele, fra frodige enge, grønne dale og bakker til sneklædte bjerge og næsten øde områder i syden. Det er ikke underligt, at Spanien er det tredje mest besøgte land i Europa.

Nord, øst og syd siderne af landet er ud mod havet, så det er nemt at komme til Spanien med færge. Der er regelmæssige overfarter til og fra Storbritannien, og selv om overfarterne ofte er lange, er skibene af høj kvalitet, så det er en meget behagelig rejse. Det samme gælder for færger over Middelhavet fra Italien.

Fra den nordafrikanske kyst kan man sejle fra Marokko, Melilla og Algeriet. Der er mange forbindelser til fastlandet fra Balearerne og De Kanariske Øer.