Lombok

Sammenlign færger fra Lombok til Indonesien

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Lombok til Bali. Der er 10 færgeselskaber med samlet 12 ferry routes som forbinder Bangsal til Serangan, Padang Bai, Amed, Nusa Lembongan (Jungut Batu Beach), Nusa Penida, Sanur, Senggigi & Nusa Lembongan (Yellow Bridge) & Senggigi til Padang Bai, Serangan, Nusa Penida & Nusa Lembongan (Yellow Bridge).

Den hurtigste rute mellem Lombok og Bali er Senggigi med en sejltid på ca. 0 time 30 minut. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Lombok Indonesien kort

Tryk her for kort

Om Lombok:

Lombok er en indonesisk ø beliggende mellem Bali mod vest og West Nusa Tenggara mod øst.

Selvom øen ofte er overset på grund af den populære ø ved siden af, har Lombok udsøgte strande, fascinerende landmærker, inklusiv landets næsthøjeste bjerg, og gode surfing forhold.

Gili-øerne ligger lige ved Lomboks nordvestlige kyst og må besøges. De har en unik og afslappet atmosfære og et livligt natteliv, med dejlige strande og fantastisk snorkling.

Det er nemt at udforske øerne i det indonesiske øhav med færge. Fra Lomboks vestkyst er der mange ruter på tværs af Lombokstrædet til Bali.

Om Indonesien:

Indonesien er et land beliggende langs ækvator mellem det Indiske Hav og Stillehavet. Det er den største øgruppe i verden, og det fjerde mest folkerige land med den største muslimske befolkning.

På grund af sin beliggenhed, har Indonesien været velsignet med et varieret landskab; fra frodige områder til store regnskove og endda snedækkede tinder. Indonesien har 134.466 tropiske øer med mange smukke sandstrande, hvoraf mange stadig er ubeboede.