Sicilien

Sådan bookes færger fra Sicilien til De Pelagiske øer

Der er 2 færgeruter mellem Sicilien og De Pelagiske øer med 22 afgange ugentligt. Liberty Lines Fast Ferries leverer 2 ruter, Porto Empedocle til Lampedusa sejler 5 afgange ugentligt & Porto Empedocle til Linosa omkring 5 gange ugentligt. Siremar leverer 2 ruter, Porto Empedocle til Lampedusa sejler 6 afgange ugentligt & Porto Empedocle til Linosa omkring 6 gange ugentligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Sicilien til De Pelagiske øer for at tjekke informasjon.

Sicilien De Pelagiske øer kort

Tryk her for kort

Færger fra Sicilien til De Pelagiske øer

Om Sicilien:

Sicilien ligger syd af Italien og er den største ø i Middelhavet, adskilt fra fastlandet af det smalle Messina-strædet.

Sicilien, som er beliggende ved mødestedet mellem øst og vest, Afrika og Europa, byder på meget at se, at smage og at lave. Landskabet er dramatisk, med glintrende hav og rastløse bjerge, og skaber et varigt indtryk på dem, der besøger.

Med et væld af naturlige vidundere og lange varme årstider, er Sicilien attraktiv året rundt.

Sicilien er et knudepunkt for færgeforbindelser leveret af nogle af Europas største færgeselskaber, der rejser til og fra de fleste af de omkringliggende øer, havne på fastlandet, Malta og Nordafrika via Tunesien.

Om De Pelagiske øer:

De Pelagiske øer Lampedusa, Linosa og Lampione ligger syd for Sicilien i den sydlige spids af Italien, tættere på Afrika end selve fastlandet.

Øernes navn stammer fra det græske ord pelaghia, som betyder høj sø. Øgruppen er den sydligste del af Italien, og er en del af det afrikanske kontinent.