Portsmouth til Fishbourne færge

Portsmouth Fishbourne færgeruten forbinder England med Isle of Wight. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Wightlink. Der er op til 25 afgange dag med sejltid fra ca. 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Portsmouth Fishbourne færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Portsmouth - Fishbourne færgeselskaber

  • Wightlink
    • 25 Afgange Dagligt 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Portsmouth Fishbourne Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Portsmouth Fishbourne ruten er for en bil og 2 passagerer.

Portsmouth Guide

Den engelske by Portsmouth ligger i den sydlige del af England, i Hampshire. Det er Storbritanniens eneste ø by og den ligger omkring 100 km sydvest for London og 30 km øst for Southampton. Byens lange historie er forbundet med havet. Den er hjemsted for den ældste tørdok i verden, som stadig er i brug og til berømte skibe som M`HMS Victory, Lord Nelson’s flagskib, Mary Rose og HMS Warrior.

Byen er en af de bedst forbundne havne i Storbritannien, og betjener ni destinationer.

Fishbourne Guide

Den lille by og havn Fishbourne ligger på Isle of wight på den østlige bred af Wootoon Creek, mellem landsbyerne Wootton og Ryde. Landsbyens navn stammer fra ”strøm af fisk”. Vectis er det antikke romerske navn for Isle of Wight, hvilket er et county og den største ø i England. Det smalle farvand, som adskiller Isle of Wight og det engelske fastland, hedder The Solent. Øen har været en populær destination siden victorianske tider.
Passagerer, der ankommer til Fishbourne havn med bil, skal være der seneste 30 minutter før afgang og tidligste en time før. Gående passagerer skal ankomme senest 15 minutter før afgang.