COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Portsmouth - Fishbourne er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra England til Isle of Wight side

Portsmouth - Fishbourne færgeselskaber

  • 25 Sailings Daily 45 min
  • Get price

Portsmouth Fishbourne færge anmeldelser

 • "Booket på en passagerfærge, ikke en bilfærge"

  Jeg havde booket en bil på færgen fra Portsmouth til Ryde, og fandt kun ud af da jeg kom til havnen, at denne færge ikke tager biler. Din ansatte insisterede på, at det var umuligt at booke en bil på denne færge, og jeg endte med at betale over £100 for færgen til Fishbourne. Portsmouth – Ryde servicen gjorde det ikke klart, at det kun var for gående passagerer, og jeg kunne indtaste bilens størrelse og nummerplade. Jeg kunne have booket meget billigere direkte med Wightlink. Det som virkelig irriterede mig var, at den ansatte insisterede på, at det var umuligt at gøre, hvad jeg gjorde, og fik mig til at føle mig som en komplet idiot. Når man booker en færgebillet, bør der specifikt stå, at denne rute kun er for gående passagerer. Direct Ferries vil naturligvis bestride dette, men vær advaret - book direkte med færgeselskabet, ikke med en tredjepart agent.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk færgetur"

  Jeg var meget imponeret med min seneste færgetur til øen. Færgen var til tiden, ren og komfortabel. Det var i november/december, så kan være anderledes om sommeren.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Portsmouth til Fishbourne færge

Portsmouth Fishbourne færgeruten forbinder England med Isle of Wight. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Wightlink. Der er op til 25 afgange dag med sejltid fra ca. 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Portsmouth Fishbourne færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Portsmouth Guide

Den engelske by Portsmouth ligger i den sydlige del af England, i Hampshire. Det er Storbritanniens eneste ø by og den ligger omkring 100 km sydvest for London og 30 km øst for Southampton. Byens lange historie er forbundet med havet. Den er hjemsted for den ældste tørdok i verden, som stadig er i brug og til berømte skibe som M`HMS Victory, Lord Nelson’s flagskib, Mary Rose og HMS Warrior.

Byen er en af de bedst forbundne havne i Storbritannien, og betjener ni destinationer.


Fishbourne Guide

Den lille by og havn Fishbourne ligger på Isle of wight på den østlige bred af Wootoon Creek, mellem landsbyerne Wootton og Ryde. Landsbyens navn stammer fra ”strøm af fisk”. Vectis er det antikke romerske navn for Isle of Wight, hvilket er et county og den største ø i England. Det smalle farvand, som adskiller Isle of Wight og det engelske fastland, hedder The Solent. Øen har været en populær destination siden victorianske tider.
Passagerer, der ankommer til Fishbourne havn med bil, skal være der seneste 30 minutter før afgang og tidligste en time før. Gående passagerer skal ankomme senest 15 minutter før afgang.