Lymington til Yarmouth færge

Lymington Yarmouth færgeruten forbinder England med Isle of Wight. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Wightlink. Der er op til 19 afgange dag med sejltid fra ca. 40 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Lymington Yarmouth færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Lymington - Yarmouth færgeselskaber

  • Wightlink
    • 19 Afgange Dagligt 40 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Lymington Yarmouth Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Lymington Yarmouth ruten er for en bil og 2 passagerer.

Lymington Guide

Kystbyen og havnen Lymington ligger på den vestlige bred af floden Lymington i Hampshire, England. Byen, som ligger på landets sydkyst, er i den smukke New Forest og vender mod byen Yarmouth på Isle of Wight, der ligger på tværs af Solent, en smal strækning af vand mellem det engelske fastland og Isle of Wight. Lymington er et center for sejlsport og for at imødekomme dette har byen tre lystbådehavne. Byen er også vært for en række verdenskendte kapsejladser, inklusiv Royal Lymington Cup, Etchells Worlds, MacNamara’s Bowl og Source Regatta.

Lymingtons hovedgade har gennemgået en del ændringer i de seneste år og har nu nationale kæde butikker og cafeer, som lægger side om side med lokale butikker.

Der har været færger mellem Lymington og Yarmouth siden det 19. århundrede. Siden 1990 har disse været drevet af Wightlink. Rejsetiden er omkring 40 minutter.

Yarmouth Guide

Yarmouth ligger på den nordlige vestkyst af Isle of Wight og giver adgang til øen via færgeforbindelser fra det engelske fastland. Byen ligger på bredden af floden Yar og har noget af den ældste arkitektur på øen, inklusiv et slot fra det 16. århundrede. Byens havn syder altid af aktivitet med både færger og mindre fartøjer, og der er mange ting at se og lave i selve byen. Den fredelige mole skal ses. Beliggende ved siden af færgekajen er Yarmouth Castle, som er et fantastisk sted for havudsigt og populær til skovture blandt familier om sommeren.