Portsmouth Harbour til Ryde færge

Portsmouth Harbour Ryde færgeruten forbinder England med Isle of Wight. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Wightlink. Der er op til 24 afgange dag med sejltid fra ca. 22 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Portsmouth Harbour Ryde færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Portsmouth Harbour - Ryde færgeselskaber

  • Wightlink
    • 24 Afgange Dagligt 22 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Portsmouth Harbour Ryde Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Portsmouth Harbour Guide

Den engelske by Portsmouth ligger i den sydlige del af England, i Hampshire. Det er Storbritanniens eneste ø by og den ligger omkring 100 km sydvest for London og 30 km øst for Southampton. Byens lange historie er forbundet med havet. Den er hjemsted for den ældste tørdok i verden, som stadig er i brug og til berømte skibe som M`HMS Victory, Lord Nelson’s flagskib, Mary Rose og HMS Warrior.

Byen er en af de bedst forbundne havne i Storbritannien, og betjener ni destinationer.

Ryde Guide

Ryde er den største by på Isle of Wight og omtales ofte som ”Porten til øen” på grund af sin fremtrædende position langs øens kyst og dens færgeservicer til det engelske fastland. Besøgende kan nyde dejlige sandstrande, som strækker sig langs byen, butikker, museer og gallerier. Som øens største by, er det ikke nogen overraskelse, at den også er hjemstedet for nogle af øens største årlige begivenheder, såsom Isle of Wight Scooter Rally og Internationale Classic Car Show. Ryde er også hjemsted for en af Storbritanniens ældste karnevaler som normalt finder sted i enden af sommeren.