COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Valencia - Ibiza San Antonio er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Valencia til Ibiza San Antonio færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Spanien til Ibiza side

Om bord på færgerne

Valencia - Ibiza San Antonio færgeselskaber

Valencia Ibiza San Antonio færge anmeldelser

 • "God tur"

  Meget punktlig - god service.

  'Ramon Llull' travelled on Ramon Llull

  Læs mere Læs mindre
 • "God rejse oplevelse"

  Ren, rummelig, til tiden. Jeg ville bruge igen.

  'Alcántara Dos' travelled on Alcántara Dos

  Læs mere Læs mindre

Valencia til Ibiza San Antonio færge

Få de bedste tilbud på færgeoverfarter mellem Spanien og Ibiza på Valencia til Ibiza San Antonio færgeruten med Direct Ferries, og sammenlign alternativer, hvis tilgængelige.

Få Valencia Ibiza San Antonio sejlplaner og billetpriser med alle færgeselskaber, så du kan sammenligne og finde den bedste løsning for din overfart.

Sammenlign talrige overfarter og sejlplaner for Valencia Ibiza San Antonio færger online nu, ved at vælge hvor du sejler fra, fra Valencia Ibiza San Antonio Billetsøgning og søge.

Valencia Guide

Den spanske by Valencia ligger ved Middelhavskysten i Valencia regionen i landet. Det er Spaniens tredjestørste by, efter Madrid og Barcelona, og ligger på bredden af Turia-floden på østkysten af Den Iberiske Halvø. En af landets største søer, Albufera, ligger omkring 11 km syd for byen og er del en Parc Natural de l’Albufera.

Byen har et internationalt ry og er kendt for Las Fallas festivalen som afholdes i marts hvert år, for sin traditionelle valencianske keramik og arkitekturen. Også populær blandt turister er dens gamle snoede gader, som indeholder mange romerske og arabiske bygninger.

Valencia havn har færgeforbindelser til og fra Balearerne og Italien.


Ibiza San Antonio Guide

San Antonio er en by, der ligger på den spanske ø Ibiza, som er berømt for sine spektakulære solnedgange. Byens livlige natteliv har gjort den til et populært feriemål. Udenfor sommermånederne, mellem maj og juni og september og oktober, er det perfekt for familier at besøge San Antonio, som har en ny promenade, dejlige strande og klart, varmt vand. I juli, august og starten af september er byen fuld af diskoteksgæster fra Tyskland, Italien, Holland, Skandinavien og Storbritannien.
San Antonio er omkring 20 minutter i bil fra Ibiza Town. Havnen, kaldet Portus Magnus af romerne, er en af de smukkeste og mest berømte naturlige havne i Europa.