COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Stockholm - Riga er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sverige til Letland side

Stockholm - Riga færgeselskaber

  • 3 Sailings Weekly 17 hr
  • Get price

Stockholm Riga færge anmeldelser

 • "Min færgetur til Letland"

  Det er en miljøvenlig rejse, på et skib som dette! Restauranter var behagelige og personalet meget venlige. Ingen klager.

  'Isabelle' travelled on Isabelle

  Læs mere Læs mindre
 • "Stockholm til Riga, dejlig tur."

  Stockholm til Riga, dejlig tur.

  'Isabelle' travelled on Isabelle

  Læs mere Læs mindre
 • "Stockholm til Riga"

  vi nød virkelig vores tur på Isabelle. Rummet var behageligt og der var masser af aktiviteter, til at holde os underholdt under turen. Det var fantastisk god værdi for pengene. Vores eneste kritik er, at priserne i restauranten var dyre.

  'Isabelle' travelled on Isabelle

  Læs mere Læs mindre
 • "Stockholm til Riga"

  Turen var fremragende, jeg anbefaler og vil helt sikkert bruge denne færge igen.

  'Isabelle' travelled on Isabelle

  Læs mere Læs mindre

Stockholm til Riga færge

Stockholm Riga færgeruten forbinder Sverige med Letland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Tallink Silja. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 17 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Stockholm Riga færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er fordelt over 14 øer i den sydøstlige del af landet. Der er mange kulturelle institutioner beliggende i Stockholm og regionen er hjemsted for tre af Sveriges verdensarv områder. Disse er Drottningholm Slot, Skogskyrkogården og Birka. Med over 100 museer, har Stockholm et af de højeste antal museer af nogen by i verden. Nationalmuseet er nok det mest berømte og indeholder landets største samling af kunst, med omkring 16.000 malerier og 30.000 kunstgenstande.

Stockhoms havn er en hovedindgang til Sverige og er derfor en vigtig havn for både fragt og passagerer, der rejser til og fra Finland, Rusland og de baltiske lande. Havnen ligger tæt på byens centrum.


Riga Guide

Riga er hovedstaden i Letland og ligger ved mundingen af floden Daugava, ved bredden af Rigabugten, i Østersøen. Riga er en multikulturel by med en lang historie.

Rigas kommercielle havn ligger i byens hjerte. Der er to primære passagerruter gennem havnen. Der er en færgeforbindelse til Stockholm i Sverige, med en sejltid på omkring 17 timer, og en færgeforbindelse til den tyske havn Lubeck med en sejltid på omkring 31 timer.