Stockholm til Riga færge

Stockholm Riga færgeruten forbinder Sverige med Letland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Tallink Silja. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 17 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Stockholm Riga færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Stockholm - Riga færgeselskaber

 • Tallink Silja
  • 7 Afgange Ugentlig 17 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Stockholm Riga Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Stockholm Riga ruten er for en bil og 2 passagerer.

Stockholm Riga færge anmeldelser

 • "Stockholm til Riga"

  Turen var fremragende, jeg anbefaler og vil helt sikkert bruge denne færge igen.

  'Joanna' rejste på Stockholm Riga ruten med Tallink Silja på Isabelle

  Læs mere Læs mindre
 • "Stockholm til Riga, dejlig tur."

  Stockholm til Riga, dejlig tur.

  'Paulo' rejste på Stockholm Riga ruten med Tallink Silja på Isabelle

  Læs mere Læs mindre
 • "Min færgetur til Letland"

  Det er en miljøvenlig rejse, på et skib som dette! Restauranter var behagelige og personalet meget venlige. Ingen klager.

  'Staal' rejste på Stockholm Riga ruten med Tallink Silja på Isabelle

  Læs mere Læs mindre
 • "Stockholm til Riga"

  vi nød virkelig vores tur på Isabelle. Rummet var behageligt og der var masser af aktiviteter, til at holde os underholdt under turen. Det var fantastisk god værdi for pengene. Vores eneste kritik er, at priserne i restauranten var dyre.

  'Neil' rejste på Stockholm Riga ruten med Tallink Silja på Isabelle

  Læs mere Læs mindre

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er fordelt over 14 øer i den sydøstlige del af landet. Der er mange kulturelle institutioner beliggende i Stockholm og regionen er hjemsted for tre af Sveriges verdensarv områder. Disse er Drottningholm Slot, Skogskyrkogården og Birka. Med over 100 museer, har Stockholm et af de højeste antal museer af nogen by i verden. Nationalmuseet er nok det mest berømte og indeholder landets største samling af kunst, med omkring 16.000 malerier og 30.000 kunstgenstande.

Stockhoms havn er en hovedindgang til Sverige og er derfor en vigtig havn for både fragt og passagerer, der rejser til og fra Finland, Rusland og de baltiske lande. Havnen ligger tæt på byens centrum.

Riga Guide

Riga er hovedstaden i Letland og ligger ved mundingen af floden Daugava, ved bredden af Rigabugten, i Østersøen. Riga er en multikulturel by med en lang historie.

Rigas kommercielle havn ligger i byens hjerte. Der er to primære passagerruter gennem havnen. Der er en færgeforbindelse til Stockholm i Sverige, med en sejltid på omkring 17 timer, og en færgeforbindelse til den tyske havn Lubeck med en sejltid på omkring 31 timer.