COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Belfast - Douglas er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Nord Irland til Isle of Man side

Om bord på færgerne

Belfast - Douglas færgeselskaber

  • 2 Sailings Weekly 2 hr 45 min
  • Get price

Belfast Douglas færge anmeldelser

 • "Belfast til Isle of Man og Isle of Man til Liverpool"

  Heldigvis var havet roligt begge veje, men havnede på den samme færge begge retninger, hvilket betød at jeg ikke kunne se en film i biografen begge veje, da en var lukket og i den anden blev den samme film vist i begge retninger – lidt irriterende, når man gerne vil se en film, for at prøve at håndtere ens søsyge. Ellers var båden ok, maden som blev serveret, så ok ud. Alt var rent og behageligt.

  'Manannan' travelled on Manannan

  Læs mere Læs mindre
 • "Min overfart til Douglas"

  Jeg nød min tur på båden.

  'Manannan' travelled on Manannan

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk"

  Fantastisk.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Belfast til Douglas færge

Belfast Douglas færgeruten forbinder Nord Irland med Isle of Man. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Steam Packet. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Belfast Douglas færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Belfast Guide

Belfast, Nordirland, er provinsens hovedstad og er beliggende i County Antrim, selv om dele af byen faktisk ligger i County Down. Byen har en lang tradition indenfor produktion af tobak og skibsbygning. Byens hoved skibsbygger, Harland og Wolf, er kendt for at have bygget RMS Titanic. Moderne Belfast er et hovedcenter for handel, kunst, videregående uddannelse, jura, handel og turisme.

Belfasts store havn er et knudepunkt for import og eksport af varer og for passagerfærger. Der er en regelmæssige færgeforbindelse til Cairnryan i Skotland med en sejltid på ca. 2 timer og 15 minutter. Der er også en regelmæssig færgeforbindelse til Liverpool i den nordvestlige del af England, og en sæson færgeforbindelse til Douglas på Isle of Man.


Douglas Guide

Douglas er den største by på Isle of Man og ligger på øens østkyst, på kanten af en bugt og strand. Der er mange ting at se og lave i byen, og dens promenade syder altid af aktivitet. Populære ting inkluderer det guidede Story of Mann spor, som tager besøgende rundt til de mest berømte steder, og starter ved Manx Museum. TT Grandstrand er altid populær, og er hvor man kan få det bedste udsyn over start- og målstregen af det verdensberømte TT Race.
Steam Packet Company leverer færgeservicer fra Douglas til Heysham, Liverpool, Dublin og Belfast. Faciliteter om bord på færgerne inkluderer butikker, cafeer og barer.