Liverpool til Douglas færge

Liverpool Douglas færgeruten forbinder England med Isle of Man. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Steam Packet. Der er op til 12 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Liverpool Douglas færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Liverpool - Douglas færgeselskaber

 • Steam Packet
  • 12 Afgange Ugentlig 2 t 45 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Liverpool Douglas Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Liverpool Douglas ruten er for en bil og 2 passagerer.

Liverpool Douglas færge anmeldelser

 • "Tur til øen"

  Ren færge og god service fra jeres personale.

  'George' rejste på Liverpool Douglas ruten med Steam Packet

  Læs mere Læs mindre
 • "God service"

  En skam at man ikke kan ryge nogen steder på skibet.

  'Anonym' rejste på Liverpool Douglas ruten med Steam Packet

  Læs mere Læs mindre
 • "Meget behagelig tur"

  Hurtig og behagelig båd, nem booking og boarding.

  'Jean-christophe' rejste på Liverpool Douglas ruten med Steam Packet

  Læs mere Læs mindre
 • "Steam Packet fra Liverpool til Isle of Man"

  Hurtigfærgen fra Liverpool til Isle of Man var til tiden, meget ren og behagelig. Der var masser af pladser på skibet. Sejlplanen for færgen fra Isle of Man blev ændret, på grund af et problem med motoren. Vi blev aldrig informeret om dette via e-mail. Heldigvis hørte vi om det, mens på øen, så vi ikke spildte de 45 minutter. Sejltiden blev også forlænget, så hvis man skulle nå et tog, ville det have været et problem.

  'Neil Flear' rejste på Liverpool Douglas ruten med Steam Packet på Manannan

  Læs mere Læs mindre

Liverpool Guide

Byen Liverpool ligger i den nordvestlige del af England, på den østlige bred af Mersey Esturary. Byens befolkning, som kommer fra en lang række nationaliteter, kulturer og religioner, især fra Irland, har resulteret i en by med en lang og rig historie. I 2007 fejrede byen sit 800-års jubilæum, og var også den euroæiske kulturby i samme år, sammen med Stavanger i Norge. Byen blev også erklæret verdens hovedstad for pop af Guiness Word Records på grund af sin verdensberømte forbindelse med The Beatles og andre grupper. Dele af byen er også erklæret Unesco verdensarv områder.

Liverpool Havn er spredt over begge sider af floden Mersey. På Liverpool siden af floden, ligger terminalerne for passagerfærer, og her kan passagerer købe drinks og snacks. Der er også daglige afgange til Irland med en sejltid på ca. 3 timer og 45 minutter. Der er også to daglige afgange til Dublin, som tager ca. 8 timer, fem daglige afgange til Douglas på Isle of Man, som tager 2½ timer og to daglige afgange til Belfast i Nordirland, som tager ca. 8 timer.

Douglas Guide

Douglas er den største by på Isle of Man og ligger på øens østkyst, på kanten af en bugt og strand. Der er mange ting at se og lave i byen, og dens promenade syder altid af aktivitet. Populære ting inkluderer det guidede Story of Mann spor, som tager besøgende rundt til de mest berømte steder, og starter ved Manx Museum. TT Grandstrand er altid populær, og er hvor man kan få det bedste udsyn over start- og målstregen af det verdensberømte TT Race.
Steam Packet Company leverer færgeservicer fra Douglas til Heysham, Liverpool, Dublin og Belfast. Faciliteter om bord på færgerne inkluderer butikker, cafeer og barer.