COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Heysham - Douglas er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Heysham til Douglas færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra England til Isle of Man side

Om bord på færgerne

Heysham - Douglas færgeselskaber

  • 13 Sailings Weekly 3 hr 45 min
  • Get price

Heysham Douglas færge anmeldelser

 • "Husk at tjekke tiden, når du booker"

  Vi har netop lavet en dum fejl, da vi bookede vores færge fra Heysham til Douglas. Bookede fra Heysham kl. 1:45 søndag, og ankom til havnen kl. 12:30, klar til check-ind. Til min rædsel var vi 12 timer for sent til den tidligere færge, og 12 timer for tidligt til den næste. Jeg havde ikke indset at det var en natte overfart efter oktober, og jeg er åbenbart ikke den første der har lavet denne fejl. Jeg faldt i fælden over ikke at kontrollere tiden mere omhyggeligt. Heldigvis lykkedes det os at ændre billetten til den følgende nat, og vi tilbragte 12 behagelige timer i Lancaster, som i øvrigt er en meget flot by.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Utilfreds kunde"

  Vi besluttede os for at rejse fra Heysham i stedet for Liverpool, da det var en tidligere afgang, og havde møder den aften og udstyr, jeg skulle have med. Vi blev forsinket med 5 timer, men prøvede at ændre til Liverpool færgen, men personalet i terminalen var uhøflige og uhjælpsomme. Det var ikke en god oplevelse, og vi bør alle have fået vores penge tilbage. Jeres personale stak en pris på et stykke papir foran os med et telefonnummer til Liverpool terminal, og sagde, at hvis vi ønskede at ændre vores rejse, så var vi nødt til at gøre det selv, da de ikke havde en telefon. Jeg forventer et svar fra jer hurtigst mulig. Vi nåede ikke vores møder. Hvis kundeservicen havde været god, så kunne vi godt anbefale, men på nuværende tidspunkt vil vi bestemt ikke anbefale.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Isle Of Man tur"

  Dejlig båd - god morgenmad.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Tilfreds"

  Vi er meget tilfredse med alle aspekter af vores rejse med Direct Ferries, og det har vi også altid været med Steam Packet.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Heysham til Douglas færge

Heysham Douglas færgeruten forbinder England med Isle of Man. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Steam Packet. Der er op til 13 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Heysham Douglas færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Heysham Guide

Landsbyen Heysham ligger på den nordvestlige del af England i grevskabet Lancashire. Byen har udsigt over Morecambe Bay og er en smuk lille kystby kort afstand fra både Lancaster og Morecambe. Landsbyen har mange smukke huse fra det 17. århundrede og er kendt for sine farverige blomster. To atomkraftværker er beliggende tæt på landsbyen, men også områder med skov, åbne græsarealer og sandstrande.

Der er færgeforbindelser mellem Heysham havn og Irland, som drives af Isle of Man Steam Packet Company. Faciliteter i havnen inkluderer venterum med tv, automater, snackbar og restaurant.


Douglas Guide

Douglas er den største by på Isle of Man og ligger på øens østkyst, på kanten af en bugt og strand. Der er mange ting at se og lave i byen, og dens promenade syder altid af aktivitet. Populære ting inkluderer det guidede Story of Mann spor, som tager besøgende rundt til de mest berømte steder, og starter ved Manx Museum. TT Grandstrand er altid populær, og er hvor man kan få det bedste udsyn over start- og målstregen af det verdensberømte TT Race.
Steam Packet Company leverer færgeservicer fra Douglas til Heysham, Liverpool, Dublin og Belfast. Faciliteter om bord på færgerne inkluderer butikker, cafeer og barer.