Dublin til Douglas færge

Dublin Douglas færgeruten forbinder Irland med Isle of Man. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Steam Packet. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 55 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Dublin Douglas færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Dublin - Douglas færgeselskaber

  • Steam Packet
    • 1 Afgang Ugentlig 2 t 55 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Dublin Douglas Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Dublin Douglas ruten er for en bil og 2 passagerer.

Dublin Guide

Byen Dublin er den største by og hovedstaden i Irland, som ligger i provinsen Leinster på østkysten. Byens rødder kan spores tilbage til vikingetiden, men begyndte at ekspandere hurtigt i det 17. århundrede. Byen tiltrækker millioner af turister hvert år. En af de ældste monumenter er Dublin Castle, som først blev grundlagt i 1204, kort efter den normanniske invasion. Mange turister besøger også Trinity College Dublin for at se Book of Kells, som er et illustreret manuskript skabt af irske munke ca. 800 AD. Ha’penny Bridge, som er en gammel jern bro over floden Liffey, er en af de mest fotograferede seværdigheder i Dublin og anses for at være Dublins mest ikoniske kendetegn.

Havnen i Dublin er Irlands travleste og betjener mere end 1,5 millioner passagerer om året til destinationer i Storbritannien og Europa. Havnen har tre terminaler, og ligger ved mundingen af floden Liffey, omkring 3 km fra byens center.

Douglas Guide

Douglas er den største by på Isle of Man og ligger på øens østkyst, på kanten af en bugt og strand. Der er mange ting at se og lave i byen, og dens promenade syder altid af aktivitet. Populære ting inkluderer det guidede Story of Mann spor, som tager besøgende rundt til de mest berømte steder, og starter ved Manx Museum. TT Grandstrand er altid populær, og er hvor man kan få det bedste udsyn over start- og målstregen af det verdensberømte TT Race.
Steam Packet Company leverer færgeservicer fra Douglas til Heysham, Liverpool, Dublin og Belfast. Faciliteter om bord på færgerne inkluderer butikker, cafeer og barer.