COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Mariehamn - Kapellskar er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Ålandsøerne til Sverige side

Om bord på færgerne

Mariehamn - Kapellskar færgeselskaber

  • 3 Sailings Daily 2 hr 15 min
  • Get price

Mariehamn Kapellskar færge anmeldelser

 • "En dejlig oplevelse"

  Vi havde en dejlig sejltur i skønne omgivelser og vi er godt tilfredse med den service og faciliteter, der er ombord

  'Rosella' travelled on Rosella

  Læs mere Læs mindre

Mariehamn til Kapellskar færge

Mariehamn Kapellskar færgeruten forbinder Ålandsøerne med Sverige. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Viking Line. Der er op til 21 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Mariehamn Kapellskar færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Mariehamn Guide

Mariehamn er hovedstaden på Åland, som er et selvstændigt områder under finsk suverænitet. Som med resten af Åland, er 80% af Mariehamns beboere svensktalende. Besøgende til byen vil finde de fleste butikker og restauranter i byen på Torggatan gågade i byens center.

Mariehamn ligger på en halvø og har to havne, en på den østlige bred og en på den vestlige bred. Begge havnene forbliver isfrie næsten hele året, og begge er uden tidevand. Den vestlige havn er en international havn, der har daglige afgange til Sverige, Estland og Finland. Den østlige havn har en af de største lystbådehavne i Skandinavien.


Kapellskar Guide

Den svenske by Kapellskar ligger på Østersøkysten, ca. 90 km nord for Stockholm. Byens havn er den nordligste havn af havnene i Stockholm og er en af Sveriges største kør-på-kør-af havne, og vigtig for passagerer, der rejser til Finland, Rusland, Norge og Baltikum.
Kapellskar ligger i Norrtälje kommune i den øst centrale region i Sverige og er den største og nordligste kommune under Stockholms amt. Mange af regionens huse er sommerhuse, og på grund af sin placering på Stockholms skærgård, er den meget populær blandt besøgende, især fra Stockholm.
Der er færgeforbindelser fra Kapellskar til Finland, Estland og Åland med regelmæssige færger til Mariehamn, Naantali og Paldiski. Indtjekningen lukker en time før afgang.