Ibiza

Sådan bookes færger fra Ibiza til Formentera

Der er 2 færgeruter mellem Ibiza og Formentera med 80 afgange dagligt. Balearia leverer 1 rute, Ibiza til Formentera som sejler 29 gange dagligt. Trasmapi leverer 1 rute, Ibiza til Formentera som sejler 21 gange dagligt. Aquabus leverer 2 ruter, Ibiza til Formentera sejler 8 gange dagligt & Playa d'en Bossa (Ibiza) til Formentera omkring 12 gange ugentligt. Mediterranea Pitiusa leverer 1 rute, Ibiza til Formentera som sejler 11 gange dagligt. Trasmapi Car leverer 1 rute, Ibiza til Formentera som sejler 5 gange dagligt. FRS Iberia leverer 1 rute, Ibiza til Formentera som sejler 4 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Ibiza til Formentera for at tjekke informasjon.

Ibiza Formentera kort

Tryk her for kort

Færger fra Ibiza til Formentera

Om Ibiza:

Ibiza er den tredje største af de Baleariske Øer i Middelhavet, circa 150 kilometer øst for Valencia, Spanien.

Der er meget mere til Ibiza end klubber, barer og strande. Denne smukke, fyr-klædte ø tilbyder noget for familier, par og dem, der blot ønsker at slappe af i en af Spaniens mest maleriske destinationer.

Øen har en 210 kilometer lang kyststrækning som er velsignet med nogle idylliske bugter, bakketop villaer og fantastiske restauranter. Vandsport er også let tilgængelig, og cykling langs strandene og kystnære stier tilbyder en mere naturskøn måde at udforske øen på.

Øens færgeterminal, som kaldes ’Estacion Maritima del Puerto’, ligger i Ibiza Town på den sydøstlige kyst. Der er daglige afgange til Mallorca og Formentera, og der er også et par daglige ruter til et par byer på det spanske fastland.

Om Formentera:

Formentera er den mindste og mest rolige af de fire hovedøer i Balearerne (Ibiza, Menorca og Mallorca), og ligger ud for den spanske østkyst, omkring 6 km syd for Ibiza.

Formentera er et sandt paradis med hvide sandstrande og turkisblåt hav. Klimaet er typisk for Middelhavet, hvilket betyder, at det er en populær destination mellem juni og september, dog er her mindre travlt og mere afslappet end naboøen Ibiza.

Der er ingen kommerciel lufthavn på øen, så den eneste måde at komme til Formentera på er med færge, enten fra Ibiza eller det spanske fastland.

Ibiza ligger tæt på, og herfra er der servicer hele året rundt til La Savina havn på den nordlige del af Formentera. I højsæsonen, sejler færgerne ca. hver halve time, og de leveres af Balearia og Trasmapi.

Hvis man rejser fra det spanske fastland, er der en direkte rute fra Denia. Overfarten er relativt kort, omkring 3 timer, og sejler mellem april og september. Alternativt kan man sejle fra Barcelona, Valencia eller Denia til Ibiza, og derfra videre til Formentera.