Sammenlign færger fra Menorca til Spanien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Menorca

Menorca er den næstststørste af De Baleariske Øer i Middelhavet, som ligger øst for det spanske fastland.

Det er den mindst kommercielle og mest rolige af Balearerne, men på trods af sin lille størrelse, har den det samme antal strande som Mallorca og Ibiza har tilsammen, talrige bronzealder steder og frodige vådområder, hvilket nok gør den til den mest attraktive ø i gruppen.

Øens hovedstad, Mahon ligger på østkysten, og har smuk arkitektur fra det 18. århundrede, en gotisk katedral, masser af butikker og fantastiske restauranter.

Balearerne er godt tjent af færger og Menorca har et par havne, der tilbyder servicer til Mallorca og det spanske fastland. Med havne i hovedstaden og Cituadelle De Menorca, er øen en praktisk indgang til nogle af landets bedste destinationer.

Om Spanien

Spanien er et smukt og varieret land beliggende i den sydvestlige del af Europa. Spanien er et land, som er kendt for sine strande, og den geografiske og kulturelle side af landet, kommer ofte som en overraskelse for besøgende.

Dette eksotiske land har virkelig det hele, fra frodige enge, grønne dale og bakker til sneklædte bjerge og næsten øde områder i syden. Det er ikke underligt, at Spanien er det tredje mest besøgte land i Europa.

Nord, øst og syd siderne af landet er ud mod havet, så det er nemt at komme til Spanien med færge. Der er regelmæssige overfarter til og fra Storbritannien, og selv om overfarterne ofte er lange, er skibene af høj kvalitet, så det er en meget behagelig rejse. Det samme gælder for færger over Middelhavet fra Italien.

Fra den nordafrikanske kyst kan man sejle fra Marokko, Melilla og Algeriet. Der er mange forbindelser til fastlandet fra Balearerne og De Kanariske Øer.

Færger fra Menorca til Spanien

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking