Menorca

Sammenlign færger fra Menorca til Spanien

Der er flere færgeoverfarter fra Menorca til Mallorca. Færger forbinder pt. 2 havne i Menorca med 4 Havne i Mallorca.

Der er 4 afgange dagligt på 6 ferry routes som leveres af 5 færgeselskaber, inklusiv Corsica Ferries, Balearia, Grandi Navi Veloci, Trasmed GLE & Menorca Lines. Den kortest overfart tager omkring 1 time 0 minut (Alcudia ).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Menorca og Mallorca. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Menorca Spanien kort

Tryk her for kort

Om Menorca:

Menorca er den næstststørste af De Baleariske Øer i Middelhavet, som ligger øst for det spanske fastland.

Det er den mindst kommercielle og mest rolige af Balearerne, men på trods af sin lille størrelse, har den det samme antal strande som Mallorca og Ibiza har tilsammen, talrige bronzealder steder og frodige vådområder, hvilket nok gør den til den mest attraktive ø i gruppen.

Øens hovedstad, Mahon ligger på østkysten, og har smuk arkitektur fra det 18. århundrede, en gotisk katedral, masser af butikker og fantastiske restauranter.

Balearerne er godt tjent af færger og Menorca har et par havne, der tilbyder servicer til Mallorca og det spanske fastland. Med havne i hovedstaden og Cituadelle De Menorca, er øen en praktisk indgang til nogle af landets bedste destinationer.

Om Spanien:

Spanien er et smukt og varieret land beliggende i den sydvestlige del af Europa. Spanien er et land, som er kendt for sine strande, og den geografiske og kulturelle side af landet, kommer ofte som en overraskelse for besøgende.

Dette eksotiske land har virkelig det hele, fra frodige enge, grønne dale og bakker til sneklædte bjerge og næsten øde områder i syden. Det er ikke underligt, at Spanien er det tredje mest besøgte land i Europa.

Nord, øst og syd siderne af landet er ud mod havet, så det er nemt at komme til Spanien med færge. Der er regelmæssige overfarter til og fra Storbritannien, og selv om overfarterne ofte er lange, er skibene af høj kvalitet, så det er en meget behagelig rejse. Det samme gælder for færger over Middelhavet fra Italien.

Fra den nordafrikanske kyst kan man sejle fra Marokko, Melilla og Algeriet. Der er mange forbindelser til fastlandet fra Balearerne og De Kanariske Øer.