Kykladerne

Sådan bookes færger fra Kykladerne til Kreta

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Kykladerne til Kreta. Der er 4 færgeselskaber med samlet 13 færgeruter som forbinder Thira (Santorini) til Heraklion, Milos til Heraklion & Sitia, Mykonos til Heraklion, Paros til Heraklion, Naxos til Heraklion, Tinos til Heraklion, Syros til Heraklion, Thira (Santorini) til Heraklion, Sitia & Rethymno, Milos til Heraklion & Sitia, Thira (Santorini) til Heraklion, Sitia & Rethymno & Anafi til Heraklion & Sitia.

Den hurtigste rute mellem Kykladerne og Kreta er Thira (Santorini) til Heraklion med en sejltid på ca. 1 time 45 minutter. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Kykladerne Kreta kort

Tryk her for kort

Om Kykladerne:

Kykladerne er en græsk øgruppe i Det Ægæiske Hav, sydøst for fastlandet.

Uanset hvad man er efter, har Kykladerne det hele. Øerne er ikke bare smukke, men de leverer også kultur, har et blomstrende køkken og en rig historie.

Man løber aldrig tør for fascinerende ting at se. Delos er det legendariske fødested for de græske guder Apollon og Artemis, mens de verdensberømte strande på Mykonos er de perfekte steder at slappe af efter en dag med eventyr.

Når man udforsker Grækenland og øerne, er færger en hurtig og nem måde at komme rundt på. Der er et netværk af færgeruter til rådighed fra Kykladerne, som sejler til de omkringliggende græske øer og fastlandet, samt talrige overfarter mellem selve Kykladerne.

Om Kreta:

Kreta er den største og mest folkerige ø i Grækenland, som ligger i Middelhavet, lidt sydøst for fastlandet.

Kreta, som er kendt for sine varierende landskaber bestående af frugtbare dale, fantastiske strande og berømte White Mountains, idylliske havne og søvninge landsbyer, har smukke kulisser over alt.

Talrige traditioner forbliver fundamental ofr den kretensiske kultur, herunder påske fester, strenginstrumenter kaldet ’Lyra’ og spektakulære lokale danse. Nogle grækere siger endda, at Kreta kunne være sit eget land på grund af dens forskelligartede terræn og unikke livsstil.

Der er mange indenlandske færgeruter fra fastlandet og de omkringliggende øgrupper i Det Ægæiske Hav, der ankommer til fem havne på Kretas nordkyst, inklusiv hovedstaden, Heraklion.