De Ioniske Øer

Sådan bookes færger fra De Ioniske Øer til Grækenland

Der er flere færgeoverfarter fra De Ioniske Øer til Grækenland. Færger forbinder pt. 1 havn i De Ioniske Øer med 2 havne i Grækenland.

Der er 91 afgange ugentligt på 6 færgeruter som leveres af 1 færgeselskab, inklusiv Levante Ferries. Den kortest overfart tager omkring 20 minutter (Sami til Ithaka (Pisaetos)).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem De Ioniske Øer og Grækenland. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

De Ioniske Øer Grækenland kort

Tryk her for kort

Om De Ioniske Øer:

De Ioniske Øer består af syv græske øer, Zakynthos, Ithaca, Korfu, Kefallonia, Lefkada, Paxi og Kythira.

Hver ø har en særskilt karakter, og de er en fantastisk destination for alle rejsende. Nogle har fantastisk parisisk stil arkitektur og blomstrende mad scener, mens andre har nogle af landets fineste strande og højeste bjerge.

De Ioniske Øer tilbyder fremragende dykning og snorkling muligheder, med masser af farverige fisk og havskildpadder. Der er også fremragende museer og imponerende paladser, hvor man kan lære alt om øernes fascinerende kulturhistorie.

Der er ingen mangel på færger, og der er mange til både nationale og internationale destinationer.

Om Grækenland:

Grækenland er et af verdens mest besøgte lande. Grækenland, som kan prale af 16.000 km med kyststrækning, har det Ægæiske Hav mod øst, Det Ioniske Hav mod vest, Middelhavet mod syd og mange øer.

Grækenland er et varierende land med et bjergrigt fastland og fantastiske øer med hvidkalkede huse og kirker med blå kuppel. Mange af de græske strande har fået tildelt det blå flag, mens landets rige historie og arv har sikret det 18 Unesco verdensarv områder.

Det græske fastland kan nemt nås med færge over Adriaterhavet fra Italien, mens der er mange indenlandske færgeservicer på grund af de mange øer. De indenlandske færger er moderne, men de variere baseret på rejsetypen. De længere ruter drives af konventionelle passagerfæger, men de kortere ruter mellem øerne drives af katamaraner og flyvebåde.