Ionian Islands

Sammenlign færger fra De Ioniske Øer til Grækenland

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra De Ioniske Øer til Athen. Der er 3 færgeselskaber med samlet 14 ferry routes som forbinder Kythira til Piræus, Kissamos & Antikythira, Antikythira til Piræus, Kissamos, Kythira & Gythion, Ithaka (Pisaetos) til Sami & Patras, Korfu til Igoumenitsa, Mathraki, Ereikoussa & Othonoi & Paxi til Igoumenitsa.

Den hurtigste rute mellem De Ioniske Øer og Athen er Sami med en sejltid på ca. 0 time 20 minut. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

De Ioniske Øer Grækenland kort

Tryk her for kort

Om De Ioniske Øer:

De Ioniske Øer består af syv græske øer, Zakynthos, Ithaca, Korfu, Kefallonia, Lefkada, Paxi og Kythira.

Hver ø har en særskilt karakter, og de er en fantastisk destination for alle rejsende. Nogle har fantastisk parisisk stil arkitektur og blomstrende mad scener, mens andre har nogle af landets fineste strande og højeste bjerge.

De Ioniske Øer tilbyder fremragende dykning og snorkling muligheder, med masser af farverige fisk og havskildpadder. Der er også fremragende museer og imponerende paladser, hvor man kan lære alt om øernes fascinerende kulturhistorie.

Der er ingen mangel på færger, og der er mange til både nationale og internationale destinationer.

Om Grækenland:

Grækenland er et af verdens mest besøgte lande. Grækenland, som kan prale af 16.000 km med kyststrækning, har det Ægæiske Hav mod øst, Det Ioniske Hav mod vest, Middelhavet mod syd og mange øer.

Grækenland er et varierende land med et bjergrigt fastland og fantastiske øer med hvidkalkede huse og kirker med blå kuppel. Mange af de græske strande har fået tildelt det blå flag, mens landets rige historie og arv har sikret det 18 Unesco verdensarv områder.

Det græske fastland kan nemt nås med færge over Adriaterhavet fra Italien, mens der er mange indenlandske færgeservicer på grund af de mange øer. De indenlandske færger er moderne, men de variere baseret på rejsetypen. De længere ruter drives af konventionelle passagerfæger, men de kortere ruter mellem øerne drives af katamaraner og flyvebåde.