Book en Vastervik færge

Vastervik færgehavn i Sverige forbinder dig med Visby i Gotland med et valg af op til 9 afgange ugentligt. Sejltiden for Vastervik til Visby overfarten er fra 2 timer 30 minutter, og med Destination Gotland.

Vastervik havnekort

Tryk her for kort

Vastervik færgeservicer

 • Destination Gotland
  • 9 Afgange Ugentlig 2 t 30 m
  • Få pris

Vastervik Guide

Vastervik er en by der ligger på den svenske Nordøst kyste. Den ligger i Kalmar kommune, på randen af den Botniske Bugt. Færgehavnen bliver brugt som indgang til Gotland, med overfarter til Visby på vestkysten, der typisk varer omkring to-en-halv time.

Hvad kan man lave i Nynashamn?

Vastervik i byen er temmelig simpel. Der er ikke meget aktivitet i byen, og i stedet blander de lokale sig med turisterne i en rolig strøm af venlighed, der skaber en behagelig energi. Man kan nemt udforske byen i eget tempo, og for dem der kan lide at have en struktureret tidsplan, tilbyder en række selskaber rundvisninger.

Blandt turister er de mange familie-fokuserede aktiviteter meget populære. En bowlinghal, naturreservat og en stor offentlig park, der er perfekt til at tage en tur, tilbyder underholdning til en rolig udflugt.

Hvis man leder efter noget usædvanligt, vil tilbudsjægere kunne finde lidt af hvert på loppetorvet. Efter en dag med omhyggelig shopping, kan man smage på nogle svenske retter i forskellige restauranter.

Hvordan kommer man rundt i Vasterviker?

Byens centrum er temmelig lille og kan udforskes tilfods, hvilket også er det foretrukne transportmiddel for de fleste.

Sådan kommer du til Vastervik havn

 • Vastervik Havn Adresse

  Farjevagen 10, 593 50 Vastervik, Sweden

 • Vastervik overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Vastervik før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Vastervik overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.