Celtic Link Ferries
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Celtic Link Ferries

Celtic Link Ferries drev færgeservicer fra Cherbourg til Rosslare for turist- og lastbiler, indtil de blev opkøbt af Stena Line i 2014.

Celitc Link Ferries blev oprettet i 2005 for at imødekomme efterspørgelsen efter en regelmæssig og pålidelig færgeforbindelse for biler, fragt og passagerer mellem Cherbourg og Rosslare. Servicen og prisen var designet til at give en enkel og billig forbindelse imellem Irland og Frankrig, der var god værdi for pengene.

Celtic Link Ferries hævdede at være det mest dristige, innovative og kosteffektive færgeselskab, der forbandt Frankrig med Irland.

Brug directferries.dk for at finde Celtic Link Ferries sejlplaner, priser og booke Celtic Link Ferries færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Celtic Link Ferries med alternative færgeselskaber.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking