Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Azorerne

Azorerne er en autonom region i Portugal og består af ni vulkanske øer i Nordatlanten.

Øerne består af tre regioner. Den østlige gruppe består af Santa Maria og Sao Miguel, den centrale gruppe består af Terceira, Graciosa, Sao Jorge, Pico og Faial og den vestlige gruppe består af Corvo og Flores.

Øernes sceneri er karakteriseret af safir blå søer, vidtstrakte marker og charmerende kapeller.

Man kan tilbringe en eftermiddag med en hvalsafari, en cykeltur gennem det dramatiske landskab eller afslapning i naturlige varme kilder; Azorerne har det hele.

Den største ø er Sao Miguel, som byder på alt, der gør øgruppen så tiltalende. Man kan vandre gennem brostenbelagte gader, prøve frisk blæksprutte gryderet på en lokal restaurant, eller blot nyde de storslåede kratersøer. I øens hovedstad, Ponta Delgada, er der en række attraktive gamle bygninger, inklusiv Machado naturhistoriske museum.

Pico er tyndt befolket, men ideelt til udforskning. Sørg for at besøge ”Gruta das Torres”, som er det længeste lava rør i Europa. Eller man kan vandre 2,351 meter op af den sovende vulkan, Mount Pico.

Alle ni af Azorerne er godt forbundet med færge, men øgruppen er spredt over Nordatlanten, så den gennemsnitlige rejsetid mellem hver ø varierer meget.

Færgeservicer drives av Atlanticoline, som sejler er par gange om ugen.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Atlanticoline
    • Få pris

Ruter og havne i Azorerne