Sammenlign færger fra Corvo til Flores
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Corvo

Corvo er den mindste og nordligste ø i de portugisiske Azorerne i Nordatlanten.

Takket være sin lille størrelse og rolige befolkning, byder Corvo på en fredelig ø oplevelse, hvor man kan slentre gennem maleriske byer og op ad smukke bakker som Monte Grosso, øens højeste punkt. Man kan endda dykke, snorkle og sejle kajak på Europas vestligste punkt.

Corvo er også kendt for at være en fremragende destination for fugleobservation, da det er hjemsted til en række interessante arter.

Øens havn ligger i Vila do Corvo på den sydligste spids, og herfra er der hyppige afgange til den nærliggende ø Flores.

Om Flores

Flores er en portugisisk ø som tilhører øgruppen Azorerne, som er spredt over Nordatlanten.

Øen har fået sit navn fra forekomsten af vilde blomster, for det meste blå eller lyserøde i farve, og mange andre oprindelige botaniske arter. Blomster befolkningen gav også Flores en plads på Unesco World Biosphere Reserve listen i 2009, så man er garanteret nogle betagende naturskønne vandreture.

Flores har også mange spændende muligheder for klatrere og bjergbestigere, særligt Groto de Enxareus, som er en stor hule, som måler 50 meter i længde og 25 meter i bredde. Morro Alto er det højeste punkt, over 900 meter, og tilbyder en vidunderlig udsigt øver krater søerne.

Flores er hjemsted for Europas vestligste by, Faja Grande, og den lille by Fajazinha på vestkysten, er kendt for sine smukke vandmøller og hvidkalkede huse.

Man kan komme til Flores med færge fra alle øerne i Azorerne, som sejler til Lajes Das Flores på sydkysten. Der er lidt flere afgange fra den nærliggende ø Corvo mod nord. Færger på denne rute lægger også til i Santa Cruz, som ligger lidt længere op ad kysten.

Færger fra Corvo til Flores

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking