Corvo

Sådan bookes færger fra Corvo til Flores

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Corvo og Flores leveret af 1 færgeselskab – Atlanticoline. Vila Nova do Corvo til Santa Cruz færge overfarten sejler ugentlig med en sejltid fra omkring 40 minutter.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Corvo Flores overfarten mellem Vila Nova do Corvo og Santa Cruz.

Corvo Flores kort

Tryk her for kort

Færger fra Corvo til Flores

Om Corvo:

Corvo er den mindste og nordligste ø i de portugisiske Azorerne i Nordatlanten.

Takket være sin lille størrelse og rolige befolkning, byder Corvo på en fredelig ø oplevelse, hvor man kan slentre gennem maleriske byer og op ad smukke bakker som Monte Grosso, øens højeste punkt. Man kan endda dykke, snorkle og sejle kajak på Europas vestligste punkt.

Corvo er også kendt for at være en fremragende destination for fugleobservation, da det er hjemsted til en række interessante arter.

Øens havn ligger i Vila do Corvo på den sydligste spids, og herfra er der hyppige afgange til den nærliggende ø Flores.

Om Flores:

Flores er en portugisisk ø som tilhører øgruppen Azorerne, som er spredt over Nordatlanten.

Øen har fået sit navn fra forekomsten af vilde blomster, for det meste blå eller lyserøde i farve, og mange andre oprindelige botaniske arter. Blomster befolkningen gav også Flores en plads på Unesco World Biosphere Reserve listen i 2009, så man er garanteret nogle betagende naturskønne vandreture.

Flores har også mange spændende muligheder for klatrere og bjergbestigere, særligt Groto de Enxareus, som er en stor hule, som måler 50 meter i længde og 25 meter i bredde. Morro Alto er det højeste punkt, over 900 meter, og tilbyder en vidunderlig udsigt øver krater søerne.

Flores er hjemsted for Europas vestligste by, Faja Grande, og den lille by Fajazinha på vestkysten, er kendt for sine smukke vandmøller og hvidkalkede huse.

Man kan komme til Flores med færge fra alle øerne i Azorerne, som sejler til Lajes Das Flores på sydkysten. Der er lidt flere afgange fra den nærliggende ø Corvo mod nord. Færger på denne rute lægger også til i Santa Cruz, som ligger lidt længere op ad kysten.