Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3417 ruter og 693 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Corvo

Corvo er den mindste, og mest nordlige, ø i den Portugisiske øgruppe Azorerne, og i Mikronesien, beliggende i den nordlige del af Atlanterhavet.

Livet på ”øen hvor kragerne vender” er langsomt og stille, med bare ét vulkansk krater og en enkelt landsby med lidt over 400 indbyggere, hvilket er meget mindre end de andre øer i Azorerne. Corvo er så isoleret, at indbyggerne på øen har bibeholdt en middelalderlig dialekt, og først fik elektricitet i 1963. Men bedst af alt, som en ø blottet for trafik, turistede feriesteder og så godt som ingen kriminalitet, tilbyder Corvo en uforglemmelig flugt fra det travle byliv. Den eneste landsby, Vila de Corvo, også den mindste kommune på Azorerne, består af små, jævne huse langs smalle gader.

Corvos mest iøjnefaldende fysiske særpræg er det to kilometer brede krater, kaldet ”Caldera” på Portugisisk, der befinder sig på Monte Grosso, som delvist er fyldt med overfladiske, funklende søer med et utal af små øer. Øen i sig selv er omkranset af tårnende, stejle klipper, hvilket gør øen til et fantastisk syn, når man ankommer med færgen. Når man er kommet på land, kan man se adskillige sorte vindmøller som pletter i det ellers grønne landskab.

Kultur på Corvo

Denne rolige ø fyldes med liv under ”the Holy Ghost Festival” i august, en fejring af helgen Nossa Senhora dos Milagres, ved kirken Vila do Corvo, som stammer fra 1871. Det involverer også fantastiske hornorkestre fra andre øer, der optræder et par dage. Flere fejringer afholdes sidst på sommeren, hver september, når de lokale danser i store optog.

På trods af den lille størrelse, er Corvo den største producent af håndværk i Azorerne. Det mest almindelige er uldhatte og kyser, farvet i mørkeblå med hvide striber. Med hensyn til deres køkken, er maden centreret omkring fisk og skaldyr, hvilket er forventeligt på en så isoleret ø, desuden er det normalt serveret med lokalbagt majsbrød. Kål og frisk svinekød, der er saltet dagen før, er endnu en favorit ret.

Hvilke færge muligheder er der?

Fra øen Flores, direkte syd, er der mange afgange hver uge til Vila Nova de Corvo. Turen varer kun 40 minutter, og ruterne betjenes af Atlanticoline, et af de førende færgeselskaber i Azorerne.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Atlanticoline
    • Få pris

Ruter og havne i Corvo