Sammenlign færger fra Flores til Corvo
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Flores

Flores er den vestligste ø på Azorerne, en selvstyrende region i Portugal i Nordatlanten.

Flores betragtes som den mest attraktive ø i gruppen, og har et robust smukt terræn bestående af storslåede kratersøer, dramatiske klipper og farvestrålende blomster. Landsbyen Faja Grande er den vestligste i Europa.

Flores er en fantastisk destination for canyoning og vandreture, takket være det store uspolerede, bakkede landskab. Her er også masser af dejlige strande, hvis man foretrækker en mere aflsappet dag på øen.

Flores er den eneste ø i Azorerne, som leverer færgeoverfarter til Corvo, hvilket betyder, at den tilbyder de fleste ruter til øgruppen. Fra hovedstaden i nord og landsbyen Lahes Das Flores mod syd, kan man sejle til alle destinationer i denne smukke øgruppe.

Om Corvo

Corvo er den mindste og nordligste af Azorerne, som er en gruppe af portugisiske øer, der strækker sig fra nordvest til sydøst i Nordatlanten.

Hele øen falder under en kommune, Vila Nova do Corvo, og er som en smuk grøn dråbe i det lyseblå hav. Landsbyen, det unikke byområde på Carvo, har omkring 400 indbyggere og består af smalle gader, sorte facader og en malerisk plaza, med omkringliggende huse, som er beskyttet af traditionelle trælåse, som er lavet af lokale håndværkere.

Færger forbinder Corvo med den større ø, Flores direkte mod syd. Der er en regulær overfart fra Santa Cruz på Flores til færgeterminalen i Vila Nova do Corvo på sydkysten, med lidt mindre regulære overfarter fra Lajes.

Færger fra Flores til Corvo

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking