Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Faial

Faial er den tredje mest folkerig ø i Azorerne, og er kendt lokalt som ’The Blue Island’ på grund af de horensiaer, der dækker dens bakkede landskab.

Men det mest dominerende træk er et storslået vulkansk krater, kaldet ’Caldeira’, som er 1.043 meter højt, 1.5 km bredt og 400 meter dybt.

På vestkysten ligger Ponta dos Capelinhos lavamarker og ruinerne af et gammelt fyr, som resulterede fra udbruddet i 1957, der varede i 13 måneder.

De fleste af Faials havne tilbyder gode muligheder for vindsurfing, hvalsafari og sportsfiskeri, med store vildarter, så som blå marlin og tun.

Den lille by Hortas marina blev bygget i 1876 og er den fjerde mest besøgte i verden på grund af sin førsteklasses beliggenhed mellem Middelhavet og Caribien. Havnens havvæg er dekoreret med hundredvis af farverige malerier og telekort efterladt af gæstesejlere.

Selve byen er en af de mest livlige og iøjnefaldende i skærgården, og har selskabelig barer og cafeer ofte besøgt af historie fortællende sejlere.

Horta bliver endnu mere levende under ’da Nossa Senhora das Angustias Festival’, hvor en stor pricession fylder gaderne i fejring af den sjette søndag efter påske.

Faials køkken er centeret omkring fisk og skaldyr. Stuvet blæksprutte i vin med lokalt bagt brød er en lokal favorit og wienerbrød fyldt med flødeskum kaldet ’Fofas do Faial’ er en populær dessert.

Man kan sejle til Horta havn fra øerne Flores, Sao Miguel, Terceira, Pico, Sao Jorge, Graciosa og Santa Maria i Azoerne. Der er mindst en ugentlig afgang, så det kunne ikke være nemmere at udforske denne skærgård.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Atlanticoline
    • Få pris

Ruter og havne i Faial