Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3417 ruter og 693 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Sao Jorge

Sao Jorge er en lang, slank ø i de portugisiske Azorerne i Nordatlanten.

En vulkansk højderyg strækker sig fra nordvest til sydøst og fungere som ruggraden af øen, som er ideel for vandreture og cykling.

En af de mest attraktive vandreture tager en ned til Faja do Santa Cristo, hvor man vil støde på en dejlig kirke og en enorm lagune, hvor muslinger, en lokal delikatesse, opdrættes.

Prøv også nogle af de verdenskendte oste fra Sao Jorge Island.

En anden god måde at nyde landskabet, er på hesteryg, da Azorerne er hjemsted for en række veltrænet racer, som Lustiano og Cruzado portugisiske heste.

Sao Jorge har nogle fantastiske bygninger. En af dem findes i byen Manadas; den smukke kirke Santa Barbara. Det er et af øgruppens fineste eksempler på religiøs arkitektur.

Som alle øerne i Azorerne, byder Sao Jorges hav på fantastisk dykning, fiskeri og sejlads. Det er også et af de bedste steder i verden for hvalsafari og dykning med hajer.

I juli kommer øen virkelig til live under Semana Cultural das Velas, som er en ugelang fejring af alle kulturelle ting i byen Velas. Det består af musikalske forestillinger, nautiske shows og et fantastisk madmarked, så det er absolut værd at se.

Man kan sejle fra Velas mod nordvest på Sao Jorge fra Faial, Flores, Sao Miguel, Terceria , Pico og Graciosa.

Disse drives af Atlanticoline, som leverer et par overfarter hver uge.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Atlanticoline
    • Få pris

Ruter og havne i Sao Jorge