COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Graciosa

Den vulkanske ø Graciosa er del af Azorerne i midten af Atlanterhavet.

Øen er kendt som ”den hvide ø” på grund af sit hvide ler landskab og de hvidkalkede huse, der oser landlige charme og ro. Øen har også en hollandsk-stil baggrund af vindmøller spredt over store områder og farverige vinmarker.

I Vila da Praia bør man besøge kirken Sao Mateus, som har et fascinerende orgel fra det 18. århundrede.

Tag en vandretur op ad den 129 meter ”Monte de Nossa Senhora da Ajuda”, og nyd den fantastiske udsigt over Santa Cruz. Der er også nogle vidunderlige helligdomme i nærheden, særligt ’Chapel of our Lady of Help’, som er et fint eksempel på befæstede religiøs arkitektur.

Hvis man er efter en spændende dag, kan man vove sig gennem en af øens svovl huler, islr ’Furna do Enxofre’. Der er en 100 meter dyb naturlig tunnel, som fører til en sø, fyldt med svovl vand i vulkanens krater. Selv om koldt, er det helt sikkert at bade her og det har positive næringsstoffer for ens hud.

Den vulkanske jord fremmer fremragende vin vækst, og Graciosa har nogle fine vine. På det etnografiske museum i Santa Cruz, kan man lære alt, hvad man behøver om den lokale vin kultur.

Graciosa er godt forbundet med de andre øer i Azorerne. Der er hyppige, korte ture fra Terceira, Pico, Sao Jorge, Faial og Sao Miguel. Der er også længere ture fra Santa Maria og Flores, som tager lidt under en dag. Der er en ugentlig afgang.

Populære Færgeselskaber

  • 4 Afgange Ugentlig 2 t 15 m
  • Få pris

Graciosa anmeldelser

 • "Rejse til Corralejo"

  Booket på forhånd, da vi fløj tilbage til Storbritannien fra Fuerteventura. Meget behageligt og hjælpsomt personale. Glasbunden på båden holdt børnene underholdt. Turen tog 45 minutter. Båden var ren og ryddelig. Ville rejse med dette selskab igen.

  Læs mere Læs mindre
 • "Corralejo til playa blanca"

  Alt ved vores tur var godt. Jeg vil anbefale til alle. Vi havde to store kuffereter med os og håndbagage. Besætningens holdning var god og det kostede kun £20 for os begge to med vores bagage. Tak.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Graciosa