Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3417 ruter og 693 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Pico

Pico ligger i hjertet af Azorerne i Nordatlanten, og kaldes ‘Mountain Island’ på grund af sin imponerende vulkan, som er den højeste i Portugal.

Som man ville forvente, har Pico de perfekte rammer for udfordrende og naturskønne vandreture. Når man når bjergets top, kan man nyde den panoramaske udsigt, mens Achada Plateau mod øst har en fascinerende 30 km lang højderyg og 200 vulkanske kegler med moser, damme og søer.

Sørg også for at udforske Gruta das Torres i vesten, som er det længeste lava rør i Europa med en anslået længde på over 5 km.

Selvom der ikke er strande, har kysten de mest smukke naturlige svømme pools i øgruppen, som er ideelle til afslapning efter en lang vandretur. De fineste pools findes i Sao Prainha, Sao Roque, Santo Antonio og Madelena, så der er masser af vælge imellem.

Såvel som at udforske landskabet, bør man holde øje med et omkringliggende hav, da Pico længe har en været en destination for hvaler og delfiner. Azorerne betragtes om et af de bedste steder i verden at dykke med hajer.

Som de andre øer i Azorerne, har Pico en rig festival kultur, især fejringen af skytshelgen, Maria Madalena, som omfatter forskellige sportslige og kulturelle aktiviteter i løbet af juli. Hvis man besøger i september, bør man ikke gå glip af Festas da Vindima, som er en festival, der involverer en række interessante danse om vinproduktion.

Man kan sejle til havnen i Sao Roque på Picos nordlige centrale kyst fra øerne Faial. Flores, Sao Miguel, Terceira, Sao Jorge, Graciosa og Santa Maria, med et par afgange hver uge.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Atlanticoline
    • Få pris

Ruter og havne i Pico