Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Flores

Flores er den mest vestlige af de Azorske øer i Nordatlanten, og udgør derfor, sammen med Corvo, den vestlige del af øgruppen.

Flores er listet som en UNESCO Biosphere Reserve, det vil sige et beskyttet område, hvor meningen er, at et balanceret forhold mellem mennesker og natur skal eksistere. Flores består mest af dybe dale dækket med pink og blå blomster, præget af dybe grotter hvor vandløb strømmer ned af grønne klipper; det er formentlig den smukkeste ø i Azorerne. Desuden ligger der, mellem Fajazinha og Faja Grande det mest maleriske stykke kystlinje i ø-rækken, med næsten 20 vandfald, der rager næsten 300 meter op i luften. Øen er opstået fra en undervandsvulkan under den Pleistocæne epoke, den nyere istid, hvilket gør at der på øen er syv kratersøer samt mange varme kilder med svovlholdigt vand.

Aktiviteter på øen

Som en populær bjergbestigningsdestination tilbyder Flores udfordringer i form af Groto de Enxareus, en enorm grotte som måler 50x25 meter, og en af de mest bemærkelsesværdige natur vartegn, Rocha dos Bordoes, som er et stort sæt af lodrette basaltsøjler, som minder om et stort orgel. Fascinerende geologiske formationer har også taget form ved Morro dos Frades, hvor skygger kastet af klippestenene ligner en munk og en nonne. Fralandsøen Monchique repræsenterer den allermest vestlige del af Europa.

Flores har mange kirker, hvoraf en af de fineste er Nossa Senhora de Lurdes på toppen af en bakke, der giver spektakulære udsigter over øen, som gør at det er hele klatreturen værd. Flores Museum i Santa Cruz tilbyder en fascinerende indsigt i det lokale landbrug, tømrerhåndværk og resterne af et nærliggende skibbrud dateret til 1909. Fantastiske muligheder for lystfiskeri findes overalt langs kysterne, og det vil glæde amatørornitologer at høre, at det er den bedste ø i øgruppen i forhold til at se forskellige migrerende arter, som for eksempel Fuglekongen og Munken.

Festivalen ”the Holy Ghost” er en tradition der er flere århundreder gammel, som involverer at krone en ”kejser” og herefter fejre det med et stort festmåltid og dans på gaden. Festivalen finder sted på den sidste søndag i august i Santa Cruz. I juli er der ”Festival of Emigrant” som fejrer de der forlod Flores i et forsøg på at finde et bedre liv, men hvert år kom tilbage til øen; denne festival er også værd at tage del i.

Med færge til Flores

Grundet dets vestlige placering ankommer der kun færger til Flores fra den centrale og nordlige del af Azorerne, og Corvo, med ruter én gang om ugen. Ruten er betjent af en af de største virksomheder i regionen, men grundet den spredte natur på øen, varierer rejsetiderne en del.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Atlanticoline
    • Få pris

Ruter og havne i Flores