COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Karlskrona - Gdynia er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sverige til Polen side

Karlskrona - Gdynia færgeselskaber

  • 3 Sailings Daily 9 hr 30 min
  • Get price

Karlskrona Gdynia færge anmeldelser

 • "God rejse"

  Det var en ok rejse fra Karlskrona til Gdynia, men... På turen fra Karlskrona kunne vi kun få en kahyt på underste dæk med dårlig ventilation, så det var umuligt at trække vejret. På hjemturen havde vi en comfort-kahyt, og det kan varmt anbefales - god luft og aircon og god plads i kahytten. Personalet var begge veje meget venlige - alle talte godt skandinavisk eller engelsk - alt i alt en behagelig oplevelse.

  'Stena Spirit' travelled on Stena Spirit

  Læs mere Læs mindre
 • "Afslapning"

  For os var det en behagelig og ny måde at rejse til Polen på. Afslapning på rejse uden problemer.

  'Stena Spirit' travelled on Stena Spirit

  Læs mere Læs mindre

Karlskrona til Gdynia færge

Karlskrona Gdynia færgeruten forbinder Sverige med Polen. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 21 afgange Uge med sejltid fra ca. 9 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Karlskrona Gdynia færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Karlskrona Guide

Den svenske by Karlskrona er hjemsted for Sveriges eneste tilbageværende flådebase. Karlskrona er fordelt over 30 øer og ligger på den østlige del af Blekinge skærgård.

En vigtig dag for byens beboere, er dagen før midsommeraften, da byen har en stor messe, som tiltrækker mange turister. Messen, kaldet Lovmarknaden, er også populær med byens beboere. Også afholdt i byen er festivalen The Sail, hvor sejlbåde kommer til havnen, og mange familier spiser og drikker her. En anden seværdighed i byen er dens rådhusplads, som er det største centrale torv i Skandinavien.

Karlskrona havn har en række faciliteter og tjenester for rejsende. Havnen har parkeringspladser med plads til handikappede bilister også.


Gdynia Guide

Den polske by Gdynia er en af de yngste byer i landet og ligger på Østersøkysten. Byen har en blomstrende og travel havn og centrum og er en populær destination, især om sommeren, på grund af sine dejlige strande. Byens havn er en af Polens hovedhavne og et vigtigt center for skibsbygnings og erhvervsliv.
Gdynia ligger ved siden af de polske byer Gdansk og Sopot, som tilsammen udgør Trekantsområdet, der er med til at udvikle den økonomiske aktivitet for regionen. Hvis du er interesseret i arkitektur fra 1920erne og 1930erne, er Gdynia den perfekte destination for dig, da der ikke er meget i byen, der er ældre end dette. Populære attraktioner i byen inkluderer to skibs museer, fregatten Dar Pomorza og Blyskawica.