Trelleborg
Sassnitz
Færger til Tyskland
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Trelleborg til Sassnitz færge

Få de bedste tilbud på færgeoverfarter mellem Sverige og Tyskland på Trelleborg til Sassnitz færgeruten med Direct Ferries, og sammenlign alternativer, hvis tilgængelige.

Brug vores Billetsøgning for at tjekke priser, ledighed og booke billetter fra Trelleborg til Sassnitz, og sammenlign denne rute med andre muligheder.

Det kunne ikke være nemmere at få en pris eller booke en færge til Tyskland. Alt du skal gøre er at vælge Trelleborg til Sassnitz fra menuen til venstre, antal passagerer og søge.

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Trelleborg og Sassnitz?

Der er 0 færgeoperatør for Trelleborg til Sassnitz, og dette er

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Trelleborg til Sassnitz?

Book færger fra Trelleborg til Sassnitz via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Sassnitz?

Nej, du kan ikke rejse som fodpassager, for øjeblikket kan du kun rejse på færgen med et køretøj.

Kan du tage din bil med på færgen fra Trelleborg til Sassnitz?

Nej, kun fodpassagerer kan rejse med færgen.

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Trelleborg til Sassnitz?

Nej, kæledyr er ikke tilladt om bord på færgerne.

Trelleborg Guide

Trelleborg ligger i Skåne kommune i det sydlige Sverige. Byen kan føre sin historie tilbage til 1257, da den blev præsenteret som en bryllupsgave til den svenske prins Valdemar af det danske kongehus. Den blev senere generobret af danskerne, der regerede indtil 1658, da den passerede tilbage til svensk herredømme.

Trelleborg var en industriby indtil slutningen af det 19. århundrede, og denne industrialisering har spillet en vigtig rolle i byens udvikling. Byen er populær blandt besøgende fra Sverige og Tyskland, hovedsagelig på grund af færgerne til Rostock, Sassnitz og Lubeck-Travemunde i Tyskland.

Disse færgeruter begyndte i 1897 med Sassnitz linjen. Ruten til Travemunde blev etableret i 1962. Færgerne tager både fodpassagerer på endagsture, såvel som biler med familier på ferie, og lastbiler der kører igennem Europa. I 1917 ankom Lenin med færgen fra Sassnitz til Trelleborg, på vej tilbage fra sin eksil, for at lede den Russiske Revolution.


Sassnitz Guide

Øen Rügen rager ind i Østersøen, og dens største by, Sassnitz, er et populært turistmål, og dens havn, der strækker sig omkring 1,5 km ud i hvaet, er en magnet for luksusyachter, fiskerbåde, passagerfærger og lystbåde. Den gamle del af byen er beliggende i den nordøstlige del af havnen, og lige forbi havnen, efter en nedlagt færgeterminal, ligger et U-båd museum. Alt i alt har øen over 40 museer, der dækker en række emner, fra lokal historie til arkæologi under vandet. Der er også en række kirker, paladser og herregårde, inklusiv Ralswiek Palace og Granitz jagthytte, som daterer tilbage til det 19. århundrede.

Som et resultat af sine gode forbindelser og geografiske nærhed til Skandinavien, Rusland og de baltiske lande, er havnen i Sassnitz et godt knudepunkt for international passager- og fragtfærger.


Trelleborg til Sassnitz Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 20/05/2024 og 26.05.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
FRS Baltic 11:10 13:35 2 timer 25 minutter Mon
FRS Baltic 18:05 20:30 2 timer 25 minutter Mon

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking