COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Trelleborg - Sassnitz er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sverige til Tyskland side

Trelleborg - Sassnitz færgeselskaber

Trelleborg Sassnitz færge anmeldelser

 • "Rettidighed"

  Selve færgeoverfarten fungerede fint. Skibet sejlede til tiden og var rettidig fremme. Visse steder på færgen udsættes man for en ubehagelig stank af diesel. Trafikken i Trelleborg havn er ikke i orden. Skiltningen er forvirrende og man er i tvivl, om man er på rette spor. Man risikerer også tværgående trafik af lastbiler på de mest tåbelige tidspunkter, f. eks. når man netop er kørt ned af rampen.

  'Sassnitz' travelled on Sassnitz

  Læs mere Læs mindre
 • "En god forbindelse til Polen"

  Vi tager ofte til Polen og finder denne forbindelse meget velegnet for os på Sjælland. Eneste minus er, at man skal beregne næsten en time på at komme ud fra havneområdet i Sassnitz, men ellers en god oplevelse.

  'Sassnitz' travelled on Sassnitz

  Læs mere Læs mindre
 • "Supergod service "

  Hurtig og nem bestilling til den bedste pris.

  'Sassnitz' travelled on Sassnitz

  Læs mere Læs mindre
 • "TIDLIGT OP"

  på billetten står 1 time inden afgang men i sms 30min havde været rart med de 30 min på billetten BorderShop priser dyrere en i putgarden

  'Sassnitz' travelled on Sassnitz

  Læs mere Læs mindre

Trelleborg til Sassnitz færge

Få de bedste tilbud på færgeoverfarter mellem Sverige og Tyskland på Trelleborg til Sassnitz færgeruten med Direct Ferries, og sammenlign alternativer, hvis tilgængelige.

Brug vores Billetsøgning for at tjekke priser, ledighed og booke billetter fra Trelleborg til Sassnitz, og sammenlign denne rute med andre muligheder.

Det kunne ikke være nemmere at få en pris eller booke en færge til Tyskland. Alt du skal gøre er at vælge Trelleborg til Sassnitz fra menuen til venstre, antal passagerer og søge.

Trelleborg Guide

Trelleborg ligger i Skåne kommune i det sydlige Sverige. Byen kan føre sin historie tilbage til 1257, da den blev præsenteret som en bryllupsgave til den svenske prins Valdemar af det danske kongehus. Den blev senere generobret af danskerne, der regerede indtil 1658, da den passerede tilbage til svensk herredømme.

Trelleborg var en industriby indtil slutningen af det 19. århundrede, og denne industrialisering har spillet en vigtig rolle i byens udvikling. Byen er populær blandt besøgende fra Sverige og Tyskland, hovedsagelig på grund af færgerne til Rostock, Sassnitz og Lubeck-Travemunde i Tyskland.

Disse færgeruter begyndte i 1897 med Sassnitz linjen. Ruten til Travemunde blev etableret i 1962. Færgerne tager både fodpassagerer på endagsture, såvel som biler med familier på ferie, og lastbiler der kører igennem Europa. I 1917 ankom Lenin med færgen fra Sassnitz til Trelleborg, på vej tilbage fra sin eksil, for at lede den Russiske Revolution.


Sassnitz Guide

Øen Rügen rager ind i Østersøen, og dens største by, Sassnitz, er et populært turistmål, og dens havn, der strækker sig omkring 1,5 km ud i hvaet, er en magnet for luksusyachter, fiskerbåde, passagerfærger og lystbåde. Den gamle del af byen er beliggende i den nordøstlige del af havnen, og lige forbi havnen, efter en nedlagt færgeterminal, ligger et U-båd museum. Alt i alt har øen over 40 museer, der dækker en række emner, fra lokal historie til arkæologi under vandet. Der er også en række kirker, paladser og herregårde, inklusiv Ralswiek Palace og Granitz jagthytte, som daterer tilbage til det 19. århundrede.

Som et resultat af sine gode forbindelser og geografiske nærhed til Skandinavien, Rusland og de baltiske lande, er havnen i Sassnitz et godt knudepunkt for international passager- og fragtfærger.