Trelleborg til Sassnitz færge

Trelleborg Sassnitz færgeruten forbinder Sverige med Tyskland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Trelleborg Sassnitz færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Trelleborg - Sassnitz færgeselskaber

 • Stena Line
  • 14 Afgange Ugentlig 4 t 15 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Trelleborg Sassnitz Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Trelleborg Sassnitz ruten er for en bil og 2 passagerer.

Trelleborg Sassnitz færge anmeldelser

 • "Rettidighed"

  Selve færgeoverfarten fungerede fint. Skibet sejlede til tiden og var rettidig fremme. Visse steder på færgen udsættes man for en ubehagelig stank af diesel. Trafikken i Trelleborg havn er ikke i orden. Skiltningen er forvirrende og man er i tvivl, om man er på rette spor. Man risikerer også tværgående trafik af lastbiler på de mest tåbelige tidspunkter, f. eks. når man netop er kørt ned af rampen.

  'Jørgen Morten' rejste på Trelleborg Sassnitz ruten med Stena Line på Sassnitz

  Læs mere Læs mindre
 • "Supergod service "

  Hurtig og nem bestilling til den bedste pris.

  'Karsten' rejste på Trelleborg Sassnitz ruten med Stena Line på Sassnitz

  Læs mere Læs mindre
 • "God Rejse"

  God rejse til Rügen på ferierejsen. Det er nemmere end Gedser-Rostock når man skal til Rügen.

  'Tonni P.' rejste på Trelleborg Sassnitz ruten med Stena Line på Sassnitz

  Læs mere Læs mindre
 • "Behagelig overfart !"

  Har fornylig rejst Trelleborg - Sassnitz det var en meget behagelig og afslappet tur på næsten 6 timer. Kan varmt anbefale denne rute til andre der vil slappe af på turen til Europa. Alt i alt en god oplevelse. Det er ikke sidste gang jeg vælger denne rute på min vej til Tyskland. Ros til det smilende og hjælpsomme personale. .

  'Anonym' rejste på Trelleborg Sassnitz ruten med Stena Line på Sassnitz

  Læs mere Læs mindre

Trelleborg Guide

Trelleborg ligger i Skåne kommune i det sydlige Sverige. Byen kan føre sin historie tilbage til 1257, da den blev præsenteret som en bryllupsgave til den svenske prins Valdemar af det danske kongehus. Den blev senere generobret af danskerne, der regerede indtil 1658, da den passerede tilbage til svensk herredømme.

Trelleborg var en industriby indtil slutningen af det 19. århundrede, og denne industrialisering har spillet en vigtig rolle i byens udvikling. Byen er populær blandt besøgende fra Sverige og Tyskland, hovedsagelig på grund af færgerne til Rostock, Sassnitz og Lubeck-Travemunde i Tyskland.

Disse færgeruter begyndte i 1897 med Sassnitz linjen. Ruten til Travemunde blev etableret i 1962. Færgerne tager både fodpassagerer på endagsture, såvel som biler med familier på ferie, og lastbiler der kører igennem Europa. I 1917 ankom Lenin med færgen fra Sassnitz til Trelleborg, på vej tilbage fra sin eksil, for at lede den Russiske Revolution.

Sassnitz Guide

Øen Rügen rager ind i Østersøen, og dens største by, Sassnitz, er et populært turistmål, og dens havn, der strækker sig omkring 1,5 km ud i hvaet, er en magnet for luksusyachter, fiskerbåde, passagerfærger og lystbåde. Den gamle del af byen er beliggende i den nordøstlige del af havnen, og lige forbi havnen, efter en nedlagt færgeterminal, ligger et U-båd museum. Alt i alt har øen over 40 museer, der dækker en række emner, fra lokal historie til arkæologi under vandet. Der er også en række kirker, paladser og herregårde, inklusiv Ralswiek Palace og Granitz jagthytte, som daterer tilbage til det 19. århundrede.

Som et resultat af sine gode forbindelser og geografiske nærhed til Skandinavien, Rusland og de baltiske lande, er havnen i Sassnitz et godt knudepunkt for international passager- og fragtfærger.