Rosslare til Fishguard færge

Rosslare Fishguard færgeruten forbinder Irland med Wales. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Rosslare Fishguard færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rosslare - Fishguard færgeselskaber

 • Stena Line
  • 14 Afgange Ugentlig 3 t 15 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Rosslare Fishguard Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Rosslare Fishguard ruten er for en bil og 2 passagerer.

Rosslare Fishguard færge anmeldelser

 • "overfart"

  Catering er er ekstrem dyr for et måltid, der kun er stort nok til at fodre en 6 mdr gammel baby. Sæderne i baren langs trappen, er korte og man kan ikke sidde behageligt på dem. Flere mennesker valgte at sidde på gulvet.

  'Kieran' rejste på Rosslare Fishguard ruten med Stena Line på Stena Europe

  Læs mere Læs mindre
 • "Personlig anmeldelse"

  Rigtig god service, høflig og hjælpsomt personale. Ville have det helt fint med at rejse med Stena igen.

  'Bernard' rejste på Rosslare Fishguard ruten med Stena Line på Stena Europe

  Læs mere Læs mindre
 • "Min tur hjem"

  Denne rejse var behagelige med alle de nødvendige faciliteter.

  'Leighton' rejste på Rosslare Fishguard ruten med Stena Line på Stena Europe

  Læs mere Læs mindre
 • "Rosslare til Fishguard"

  Jeg har haft en dejlig sejltur de sidste par gange jeg har rejst med Stena Line. Personalet er meget hjælpsomme og maden er rigtig god. Jeg vil blive ved med at bruge Stena Line i fremtiden.

  'Trevor bevan' rejste på Rosslare Fishguard ruten med Stena Line på Stena Europe

  Læs mere Læs mindre

Rosslare Guide

Den irske landsby Rosslare, er en kystby og havn i Wexford, Irland. Wexford Harbour er adskilt fra Nordsøen af en lang sandbakke, der strækker sig nordpå fra Rosslare.

Landsbyen formodes at være den mest solrige i Irland og har været en populær turistdestination i de sidste 100 år.Byens strand er blevet tildelt et Blå Flag, og tiltrækker mange badende og familier.

Byens moderne havn har gode passagerfaciliteter, og leverer færgeservicer til Pembroke (sejltid ca. 4 timer), Fishguard (sejltid ca. 3½ timer) og Cherbourg og Roscoff i Frankrig. Passagerfaciliteter inkluderer en restaurant, en bar, legeplads og et venteområde.

Fishguard Guide

Den lille købstad Fishguard ligger i det nordlige Pembrokeshire, Wales. Byen har udsigt over Fishguard Bay og er det kommercielle center for regionen. Byen bliver stadig mere populær blandt turister, da den er ideelt beliggende til at udforske Pembrokeshire Coast National Park, Coast Path, Gwaun dalen og de mange andre byer og landsbyer langs kysten.
Fra byens havn, som ligger ca. 1,5 km fra Fishguard på Goodwick, er der færgeforbindelser til Rosslare i Irland med 4 afgange og 4 ankomster dagligt. Passager faciliteter i havnen inkluderer en cafe, en bar og en række automater.