COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Rosslare - Fishguard er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Rosslare til Fishguard færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Irland til Wales side

Om bord på færgerne

Rosslare - Fishguard færgeselskaber

  • 14 Sailings Weekly 3 hr 30 min
  • Get price

Rosslare Fishguard færge anmeldelser

 • "overfart"

  Catering er er ekstrem dyr for et måltid, der kun er stort nok til at fodre en 6 mdr gammel baby. Sæderne i baren langs trappen, er korte og man kan ikke sidde behageligt på dem. Flere mennesker valgte at sidde på gulvet.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Læs mere Læs mindre
 • "Min tur hjem"

  Denne rejse var behagelige med alle de nødvendige faciliteter.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Læs mere Læs mindre
 • "Personlig anmeldelse"

  Rigtig god service, høflig og hjælpsomt personale. Ville have det helt fint med at rejse med Stena igen.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Læs mere Læs mindre
 • "Rosslare til Fishguard"

  Jeg har haft en dejlig sejltur de sidste par gange jeg har rejst med Stena Line. Personalet er meget hjælpsomme og maden er rigtig god. Jeg vil blive ved med at bruge Stena Line i fremtiden.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Læs mere Læs mindre

Rosslare til Fishguard færge

Rosslare Fishguard færgeruten forbinder Irland med Wales. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Rosslare Fishguard færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rosslare Guide

Den irske landsby Rosslare, er en kystby og havn i Wexford, Irland. Wexford Harbour er adskilt fra Nordsøen af en lang sandbakke, der strækker sig nordpå fra Rosslare.

Landsbyen formodes at være den mest solrige i Irland og har været en populær turistdestination i de sidste 100 år.Byens strand er blevet tildelt et Blå Flag, og tiltrækker mange badende og familier.

Byens moderne havn har gode passagerfaciliteter, og leverer færgeservicer til Pembroke (sejltid ca. 4 timer), Fishguard (sejltid ca. 3½ timer) og Cherbourg og Roscoff i Frankrig. Passagerfaciliteter inkluderer en restaurant, en bar, legeplads og et venteområde.


Fishguard Guide

Den lille købstad Fishguard ligger i det nordlige Pembrokeshire, Wales. Byen har udsigt over Fishguard Bay og er det kommercielle center for regionen. Byen bliver stadig mere populær blandt turister, da den er ideelt beliggende til at udforske Pembrokeshire Coast National Park, Coast Path, Gwaun dalen og de mange andre byer og landsbyer langs kysten.
Fra byens havn, som ligger ca. 1,5 km fra Fishguard på Goodwick, er der færgeforbindelser til Rosslare i Irland med 4 afgange og 4 ankomster dagligt. Passager faciliteter i havnen inkluderer en cafe, en bar og en række automater.