Ireland

Sammenlign færger fra Irland til Wales

Der er 3 ferry routes mellem Irland og Wales med 9 afgange dagligt. Irish Ferries leverer 2 routes, Dublin til Holyhead sejler 5 gange dagligt, & Rosslare til Pembroke som sejler 14 gange dagligt. Stena Line leverer 2 routes, Dublin til Holyhead sejler 4 gange dagligt, & Rosslare til Fishguard som sejler 14 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Irland til Wales for at tjekke informasjon.

Irland Wales kort

Tryk her for kort

Om Irland:

Irland er en ø i Nordatlanten, som ligger vest af Storbritannien. Øen Irland er politisk opdelt mellem Republikken Irland og Nordirland, som er del af Storbritannien.

Regionen har et temmelig varieret landskab med kystnære bjerge og lave sletter. Irlands enestående naturskønhed er af stor interesse for mange turister, og landet har tre verdensarv områder.

Færgerejse er populær mellem Irland og England, Wales og Isle of Man. Der er afgange året rundt, som drives af en række færgeselskaber på en række forskellige ruter.

På trods af den relativt lange overfart, er Frankrig også godt forbundet til Irland med færge. Skibene er rimelig godt udstyret, og der er et antal færgeselskaber at vælge mellem.

Om Wales:

Wales er et land, der er del af Storbritannien, og er omkranset af England i øst og Det Irske Hav i nord og vest.

Selv om det er et relativt lille land, er det pakket med attraktioner; fra sine fem nationalparker og områder med enestående naturskønhed, til det højeste bjerg i Wales og England og fremragende strande.