COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Dain Ferry

Dain Ferry tilbyder rejser mellem Incheon i Sydkorea og den kinesiske havn Dalian flere gange, hver uge, hele året rundt.

De moderne krydstogtskibe sejler mellem den kinesiske grænseby og den sydkoreanske fastlandshavn, og er i stand til at transportere op til 510 passagerer og nå en hastighed på op til 25 knob. Ombord på Dains færger har de opdateret sikkerhedsudstyr, som regelmæssigt udskiftes for at sikre, at passagerne kan slappe af, under sejladsen. Kahytterne på færgen har komfortable senge, så passagererne kan få et par timers søvn, mens de sejler. Større familier kan booke kahyt sammen, da de har nogle større kahytter, mens par og venner kan have et mere privat værelse.

Siden virksomhedens opstart i 1996, er de kun blevet stærkere og stærkere, og har nu opbygget et ry som værende en af de mest pålidelige og imponerende færgeselskaber i Sydkorea og Kine. De moderne faciliteter betyder, at de rejsende kan nyde deres sejlads, med siddeområder der dækker det meste af deres gange, med mad og drikke let tilgængeligt. Vil du købe noget, som du kan give til venner og familie for at sprede glæde, kan du købe masser af varer i deres ”duty-free” butik til billige priser.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Dain Ferry sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Dain Ferry ruter og havne

Tryk her for kort

Alle Dain Ferry ruter