Namhae Gosok Ferry
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Namhae Gosok Ferry

Namhae Gosok forbinder Jeju Province, en sydkoransk ø syd for Den Koranske Halvø, med Goheung County på nationens sydlige kyst.

Namhae Gosok blev indført i 1955, som et handelsrederi på Jeju Island, som er bredt anerkendt som et af Sydkoreas mest naturskønne steder. Færgeselskabet tilbyder nu passagertransport, og tilføjede Goheung ruten til deres rutenetværk i 2004, og dette er nu en af deres travleste ruter. Namhae Gosok har seks færger, som alle har et stort udvalg af akkommodation, inklusiv private dobbelt kabiner og delekabiner, samt store indendørs dæk med masser af siddepladser.

Jeju er Koreas største ø, og er blevet et af landets mest populære indenlanske feriemål på grund af de solrige strande, det kuperede landskab og lukushotellerne. Goheung er en af de sydligste amter på Den Koreanske Halvø, og har mere end 150 øer, er hjem til Naro Space Center og talrige skaldyr og tang industrier.

Se Namhae Gosok Ferry sejlplaner, priser og book Namhae Gosok Ferry færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Namhae Gosok Ferry med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Namhae Gosok Ferry routes and ports

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking