Seaworld Express Ferry

Seaworld Express Ferry er et Sydkoreansk selskab, placeret på den sydlige kyst, og forbinder Mokpo med Jeju Island. Mokpo er en by i den sydlige Jeolla provins og færgen afgår fra havnen Haenam Usuyeung.

De tilbyder regelmæssige sejladser mellem fastlandet og landets største ø med nogle af de mest populære indenrigs feriesteder på Jeju Island. Seaworld Express Ferry er en af de færgeselskaber der oftest benyttes i Sydkorea, især når det kommer til sommermånederne.

Selskabets flagskib, Sea Star Cruise, er et stort skib med både bageri, arkade og karaoke rum, sammen med spændende udsigter af Jeju, som kommer nærmere i horisonten. Seaworld Express Ferry har også en mindre katamaran, der hedder Queen Star 2. Dette skib tilbyder den hurtigste overgang til Jeju, komplet med en række af moderne bekvemmeligheder og behagelige sæder. Sidst men ikke mindst, har de skibet Santa Lucino som er et andet stort cruise skib. Dette skib har en lang række af topkvalitets kabiner med alt fra familie kabiner til Junior suiter til VIP rum, samt massage stole og seminar rum.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Seaworld Express Ferry sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Læs mere Læs mindre

Seaworld Express Ferry ruter og havne

Alle Seaworld Express Ferry ruter