Camellia Line
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Camellia Line

Camellia Line sejler dagligt mellem den japanske havn Hakata i Fukuoka og den sydkoranske havn Busan.

Deres navn kommer fra Camellia blomst, som er by blomsten af Busan og Camellia sasanqua blomsten, som er by blomsten af Fukuoka, provinsen hvor havnen i Hakata ligger. Selskabet blev grundlagt som samarbejde imellem Japan NYK og det koreanske firma Koryo Shipping, og er i dag en vigtig forbindelse mellem de to store byer.

Ombord på den nye Camellia færge finder du en række faciliteter til at holde dig underholdt på turen mellem Japan og Sydkorea, inklusiv en restaurant, spabad, toldfri butik, gave butik, spillerum og meget mere. Der er også et stort udvalg af kabiner ombord, som passer til alle budgetter, så du kan være sikker på at ankomme udhvilet til din destination.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Camellia Line sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Om bord Camellia Line

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternative selskaber og ruter

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking