Panstar Cruise
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Panstar Cruise

PanStar Cruise leverer tre ugentlige færgeforbindelser mellem Osaka, det kommercielle og kulturelle centrum i Japan, og Busan, den største havn i Korea.

PanStar færgen har været i servicen siden omkring 2002, og er en god måde, at rejse mellem disse to forskellige lande på. På grund af deres relative nærhed, er sejltiden mindre end 24 timer.

Få færgeservicer i regionen kan prale af sådan et stort udvalg af faciliteter, som findes på færgen på denne rute – PanStar Dream. Færgen er et flydende hotel med 12 etager og har en buffetrestaurant og et cafeteria, et udvalg af kabiner, der passer til alle budgetter, aftenunderholdning og en toldfri butik.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Panstar Cruise produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Panstar Cruise sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Om bord Panstar Cruise

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking