COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Panstar Cruise

PanStar Cruise leverer tre ugentlige færgeforbindelser mellem Osaka, det kommercielle og kulturelle centrum i Japan, og Busan, den største havn i Korea.

PanStar færgen har været i servicen siden omkring 2002, og er en god måde, at rejse mellem disse to forskellige lande på. På grund af deres relative nærhed, er sejltiden mindre end 24 timer.

Få færgeservicer i regionen kan prale af sådan et stort udvalg af faciliteter, som findes på færgen på denne rute – PanStar Dream. Færgen er et flydende hotel med 12 etager og har en buffetrestaurant og et cafeteria, et udvalg af kabiner, der passer til alle budgetter, aftenunderholdning og en toldfri butik.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Panstar Cruise produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Panstar Cruise sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Panstar Cruise ruter og havne

Om bord Panstar Cruise

Alle Panstar Cruise ruter