COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Pukwan Ferry

Pukwan Ferry er et koreansk færgeselskab, som forbinder byen Busan med Shimonoseki, en sydlig japansk by placeret i Yamaguchi præfekturet.

Pukwan Ferry er nu en ledende virksomhed i den koreanske bilfærge industri. Virksomheden blev grundlagt i 1965 da de åbnede deres første færgerute mellem Korea og Japan. I dag betragtes virksomheden som en model virksomhed, der bidrager betydeligt til den nationale økonomi, social udvikling og den blomstrende turistindustri.

På nuværende tidspunkt betjener de 2 luksuriøse fartøjer hver dag, og på disse skibe findes alt hvad man kan forvente af et topkvalitets færgeselskab, i form af faciliteter, som bidrager til en behagelig og bekvem rejse. Pukwan Ferry er desuden unik da de har opnået AEO certifikatet for omfattende sikkerhedsforvaltning, som det eneste koreanske selskab. Yderligere priser inkluderer det officielle ISM certifikat, som de modtog i 1998, grundet deres motto ”sikkerhed, miljøbeskyttelse og vedvarende forbedring af sikkerhedsforvaltning.

Med directferries.dk kan du sammenligne Pukwan Ferry sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Pukwan Ferry ruter og havne

Tryk her for kort

Alle Pukwan Ferry ruter