Pukwan Ferry
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Pukwan Ferry

Pukwan Ferry er et koreansk færgeselskab, som forbinder byen Busan med Shimonoseki, en sydlig japansk by placeret i Yamaguchi præfekturet.

Pukwan Ferry er nu en ledende virksomhed i den koreanske bilfærge industri. Virksomheden blev grundlagt i 1965 da de åbnede deres første færgerute mellem Korea og Japan. I dag betragtes virksomheden som en model virksomhed, der bidrager betydeligt til den nationale økonomi, social udvikling og den blomstrende turistindustri.

På nuværende tidspunkt betjener de 2 luksuriøse fartøjer hver dag, og på disse skibe findes alt hvad man kan forvente af et topkvalitets færgeselskab, i form af faciliteter, som bidrager til en behagelig og bekvem rejse. Pukwan Ferry er desuden unik da de har opnået AEO certifikatet for omfattende sikkerhedsforvaltning, som det eneste koreanske selskab. Yderligere priser inkluderer det officielle ISM certifikat, som de modtog i 1998, grundet deres motto ”sikkerhed, miljøbeskyttelse og vedvarende forbedring af sikkerhedsforvaltning.

Med directferries.dk kan du sammenligne Pukwan Ferry sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking