Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3037 ruter og 658 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Kina

Kina er et stort land i Østasien, som rækker fra Mellemøsten til det østkinesiske hav, vest for Japan, med mere end én milliard mennesker.

Hvordan er landet?

Med et landskab så enormt som dets historie er lang, beskriver man ofte Kina som mange lande, sat sammen til ét, og det omfatter næsten alle typer af natur. Det har vidtstrakte græsgange og rismarker i syd, ørkenen i indre Mongoliet, bjerge langs nordøst og fjorten tusinde kilometer kystlinje, med smukke strande på vejen.

Som hjem til verden ældste fortsatte civilisation, kan man finde optegnelser over den Kinesiske historie så langt tilbage som 2000 f.Kr., da Xia dynastiet, og dets 17 kejsere, regerede i næsten 500 år. En af de mest tiltrækkende ting ved Kina er, ikke overraskende, dets fantastiske antikke monumenter, som tiltrækker næsten 100 millioner turister hvert år, hvis man inkluderer de særligt administrerede regioner, Hong Kong og Macau. Den Kinesiske mur, som rækker mere end 21.000 kilometer, er måske Kinas største bedrift, mens den Forbudte By i Beijing, og Terrakottahæren lige uden for Xi’an, er uforglemmelige oplevelser.

En rig kulturarv

Grundet det høje antal indbyggere, hvilket inkluderer omkring 56 etniske grupper, er den nationale kultur utrolig dynamisk. Det verdensberømte køkken varierer meget mellem regionerne, hvor den mest velkendte stammer fra Hong Kong, Shandong, Jiangsu og Sichuan, centreret omkring ris, nudler og dumplings. Desuden er Kina også kendt for deres festligheder, så et af de bedste tidspunkter, at besøge Kina på, er under deres Forårsfestival, som markerer begyndelsen på det Kinesiske Nytår, fra midten af januar til midten af februar, hvor en ny begivenhed finder sted hver dag, med alt fra utroligt fyrværkeri, til smagsprøver på unikke retter som eksempelvis ris congee.

Beijing, den enorme hovedstad, er kendt for dets ultramoderne bygninger stående modsat byens tusind års historie i form af Tiananmen Square og National Museum of China, der indeholder en række fascinerende kulturgenstande. Den største by er dog Shanghai på den centrale kyst, med dets glorværdige havnefront, og det 632 meter høje Shanghai Tower.

Med færgen til Kina?

Færgeindustrien i Kina er et af de mest veludviklede i Asien, med markedsledende selskaber, som bruger førsteklasses højhastighedsfærger på ruter mellem Macau og Hong Kong til et par kinesiske havne. Disse rejser er hurtige, regelmæssige og pålidelige, med nogle overfarter der kun varer 40 minutter, mens længere færgeruter mellem Japan og Shanghai også er muligt.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • TurboJet
    • Få pris

Ruter og havne i Kina