Oslo
København
Færger til Danmark
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Oslo til København færge

Oslo København færgeruten forbinder Norge med Danmark. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 19 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Oslo København færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Oslo til København?

Færgeoverfarten fra Oslo til København tager ca. 19h. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Oslo og København?

Der er 1 færgeoperatør for Oslo til København, og dette er
 • DFDS Seaways

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Oslo til København?

Book færger fra Oslo til København via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til København?

Ja, du kan rejse som fodpassager fra Oslo til København med
 • DFDS Seaways

Kan du tage din bil med på færgen fra Oslo til København?

Ja, du kan rejse med et køretøj fra Oslo til København med
 • DFDS Seaways

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Oslo til København?

Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
 • DFDS Seaways

Hvad er afstanden fra Oslo til København?

Afstanden mellem Oslo og København er ca. 271 sømil.

Oslo København færge anmeldelser

 • "Første tur til Oslo og retur"

  Dejlig tur - godt værelse 

  'Pearl Seaways' travelled on Pearl Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "En rolig overfart"

  Jeg, og min gamle Mor, tog turen fra Oslo til Frederikshavn fra kl 15-01 . Vi kom for tidligt til havnen, og tænkte at vi ville komme til at fryse i bilen er par timer, men det gjorde vi ikke. Biler og passagerer blev taget ombord længe før afgang. Vi havde valgt en ekstra overnatning i Oslo pga dårligt vejr, og det var næsten stillet af. Vi fik en kahyt stillet til rådighed, og fik en dejlig behagelig overfart. Der var iflg dmi stadig bølger op til 2 meters højde, men det kunne man ikke mærke, og der var derfor ingen søsyge. Tak for en behagelig overfart.

  'Pearl Seaways' travelled on Pearl Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Mest godt"

  Kollektiv transport når det er bedst . Der er er par ting som kan forbedres. Afgangshallen i Frederikshavn er røvkedelig, og tidspunktet gør det kun værre. En kaffeautomaten eller noget ville være dejligt. Og så er der bøvl med nøglekortet til kahytten 3 ud af 4 gange.

  'Pearl Seaways' travelled on Pearl Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig god service"

  Oplevede fra først til sidst at alt fungerede helt som aftalt og fuldt tilfriststillende

  'Crown Seaways' travelled on Crown Seaways

  Læs mere Læs mindre

Oslo Guide

Oslo er Norges hovedstad, og ligger på en bue af jord i den nordlige ende af Oslofjorden. Byen er omgivet af bakker og bjerge og består af omkring 40 øer indenfor dens bygrænser. Det er relativt nemt at komme omkring med offentlig transport, eller alternativt kan cykler lejes rundt i byen. Der er mange ting at se og lave i Oslo, herunder værker af den berømte kunster Edvard Munch. Hans værker findes i en række institutioner i byen, sammen med andre norske og internationale kunstnere.

Den norske regering har på det seneste investeret i mange kulturelle installeringer, faciliteter, bygninger, og festivaler rundt omkring i Oslo.

Der er færgeforbindelser fra Oslo til destinationer i Danmark og Tyskland. Der er daglige afgange til København med en sejltid på ca. 16 timer, Hirtshals med en sejltid på ca. 10 timer, Frederikshavn med en sejltid på ca. 8 ½ timer og Kiel i Tyskland, med en sejltid på ca. 20 timer. Faciliteter i Oslo havn er begrænset, men der er en cafe og lille afgangshal.


København Guide

København ligger på Sjællands østkyst og er Danmarks hovedstad. Den ligger omkring 40 km nordvest for Malmø i Sverige og ca. 165 nordøst for Odense. Byens grænser udvides til dele af Amager og omfatter også en del af Frederiksberg. Byen har modtaget en del investeringer i dens institutioner og infrastruktur over de seneste 10 år, hvilket har resulteret i en betydelig by- og kultur udvikling. København er en af Nordeuropas største finanscentre, og er hjem til Københavns Fondsbørs, og er Danmarks kulturelle, økonomiske og statslige centrum.
I 2012 blev byen anerkendt som den tredje rigeste by i verden, hvilket faktisk er et fald, da den var placeret som nummer 1 i 2009. Færdiggørelsen af Øresundsbroen gjorde at København blev endnu mere integreret med den svenske provins Scania, og dens største by, Malmø.
Der er færgeforbindelser fra Købehavn til Sverige, Norge og Polen.


Oslo til København Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 08/07/2024 og 14.07.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
DFDS Seaways 15:00 10:00 19 timer Hver dag
DFDS Seaways Mini Cruise 15:00 10:00 19 timer Hver dag

Om bord på færgerne

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking