Oslo til København færge

Oslo København færgeruten forbinder Norge med Danmark. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 19 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Oslo København færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Oslo - København færgeselskaber

 • DFDS Seaways
  • 7 Afgange Ugentlig 19 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Oslo København Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Oslo København ruten er for en bil og 1 passager.

Oslo København færge anmeldelser

 • "Fremragende"

  Den bedste tur og fremragende service.

  'Mohammad Ali' rejste på Oslo København ruten med DFDS Seaways på Crown Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Fin rejse"

  Det var en behagelig rejse og dejlig mad! Kunne godt have ønsket nogle flere bænke på dækket :)

  'Anonym' rejste på Oslo København ruten med DFDS Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Smuk udsigt"

  Jeg kan ikke kommentere maden, da vi ikke spiste om bord. Udsigten er vidunderlig. Fremragende service.

  'Georgina' rejste på Oslo København ruten med DFDS Seaways på Crown Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig godt skib"

  Rigtig godt skib.

  'Jamal' rejste på Oslo København ruten med DFDS Seaways på Crown Seaways

  Læs mere Læs mindre

Oslo Guide

Oslo er Norges hovedstad, og ligger på en bue af jord i den nordlige ende af Oslofjorden. Byen er omgivet af bakker og bjerge og består af omkring 40 øer indenfor dens bygrænser. Det er relativt nemt at komme omkring med offentlig transport, eller alternativt kan cykler lejes rundt i byen. Der er mange ting at se og lave i Oslo, herunder værker af den berømte kunster Edvard Munch. Hans værker findes i en række institutioner i byen, sammen med andre norske og internationale kunstnere.

Den norske regering har på det seneste investeret i mange kulturelle installeringer, faciliteter, bygninger, og festivaler rundt omkring i Oslo.

Der er færgeforbindelser fra Oslo til destinationer i Danmark og Tyskland. Der er daglige afgange til København med en sejltid på ca. 16 timer, Hirtshals med en sejltid på ca. 10 timer, Frederikshavn med en sejltid på ca. 8 ½ timer og Kiel i Tyskland, med en sejltid på ca. 20 timer. Faciliteter i Oslo havn er begrænset, men der er en cafe og lille afgangshal.

København Guide

København ligger på Sjællands østkyst og er Danmarks hovedstad. Den ligger omkring 40 km nordvest for Malmø i Sverige og ca. 165 nordøst for Odense. Byens grænser udvides til dele af Amager og omfatter også en del af Frederiksberg. Byen har modtaget en del investeringer i dens institutioner og infrastruktur over de seneste 10 år, hvilket har resulteret i en betydelig by- og kultur udvikling. København er en af Nordeuropas største finanscentre, og er hjem til Københavns Fondsbørs, og er Danmarks kulturelle, økonomiske og statslige centrum.
I 2012 blev byen anerkendt som den tredje rigeste by i verden, hvilket faktisk er et fald, da den var placeret som nummer 1 i 2009. Færdiggørelsen af Øresundsbroen gjorde at København blev endnu mere integreret med den svenske provins Scania, og dens største by, Malmø.
Der er færgeforbindelser fra Købehavn til Sverige, Norge og Polen.