Oslo til Frederikshavn færge

Oslo Frederikshavn færgeruten forbinder Norge med Danmark. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 11 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Oslo Frederikshavn færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Oslo - Frederikshavn færgeselskaber

 • Stena Line
  • 7 Afgange Ugentlig 11 t 45 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Oslo Frederikshavn Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Oslo Frederikshavn ruten er for en bil og 2 passagerer.

Oslo Frederikshavn færge anmeldelser

 • "Rejse til Frederikshavn"

  Tak til Stena Line/Stena Saga for en pæn kabine og god buffet.

  'Anonym' rejste på Oslo Frederikshavn ruten med Stena Line på Stena Saga

  Læs mere Læs mindre
 • "Easy & Comfortable"

  Enjoyed an easy and comfortable over-night trip from Oslo, Norway to Frederikshavn, Denmark on Thursday, 26 June, 2014. The ship was large & offered plenty of options, from dining, to shopping, to entertainment. The sleeping quarters were clean & the bed was comfortable. If you're looking to travel between these areas, I would certainly recommend the ferry as an affordable and fun option

  'Laurel' rejste på Oslo Frederikshavn ruten med Stena Line på Stena Saga

  Læs mere Læs mindre
 • "Natfærge til Frederikshavn"

  Fremragende overfart. Jeg bookede en 4 sengs dele kabine, men havde den helt for mig selv, så det var en bonus. Gratis WiFi fungerede godt.

  'Clare' rejste på Oslo Frederikshavn ruten med Stena Line på Stena Saga

  Læs mere Læs mindre
 • "Godt"

  Skibet var rent og effektivt. Dog et par problemer. Kaffemachinen virkede ikke i en af salonerne. WiFi var alt for travlt til nogensinde at være ledig. Mad udvalg var ikke tilstrækkelig skiltet på skibet.

  'Anonym' rejste på Oslo Frederikshavn ruten med Stena Line på Stena Saga

  Læs mere Læs mindre

Oslo Guide

Oslo er Norges hovedstad, og ligger på en bue af jord i den nordlige ende af Oslofjorden. Byen er omgivet af bakker og bjerge og består af omkring 40 øer indenfor dens bygrænser. Det er relativt nemt at komme omkring med offentlig transport, eller alternativt kan cykler lejes rundt i byen. Der er mange ting at se og lave i Oslo, herunder værker af den berømte kunster Edvard Munch. Hans værker findes i en række institutioner i byen, sammen med andre norske og internationale kunstnere.

Den norske regering har på det seneste investeret i mange kulturelle installeringer, faciliteter, bygninger, og festivaler rundt omkring i Oslo.

Der er færgeforbindelser fra Oslo til destinationer i Danmark og Tyskland. Der er daglige afgange til København med en sejltid på ca. 16 timer, Hirtshals med en sejltid på ca. 10 timer, Frederikshavn med en sejltid på ca. 8 ½ timer og Kiel i Tyskland, med en sejltid på ca. 20 timer. Faciliteter i Oslo havn er begrænset, men der er en cafe og lille afgangshal.

Frederikshavn Guide

Frederikshavn er en fiskerby, der ligger i Jyllands nordøstlige kyst. Fra byens havn er der færgeforbindelser til Sverige og Norge. Der er mange ting at se og lave i byen, inklusiv Palmestranden som har 100 palmetræer, Bangsbo Museum, Frederikshavn Kunstmuseum, Light Festivalen, og Tordenskjold Festival. En god måde at rejse igennem byen er med cykel, som kan lejes gratis ved Turistinformationerne om sommeren.

Færger fra Frederikshavn til Sverige tager mellem 2 timer og 3 timer og 15 minutter, og færger til Norge tager mellem 9 timer og 12 timer. Der er også færger til Læsø og det lille Hirsholmene øhav, som ligger i Kattegat, omkring 7 km nordøst for Frederikshavn.