COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Oslo - Frederikshavn er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Norge til Danmark side

Oslo - Frederikshavn færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 10 hr
  • Get price

Oslo Frederikshavn færge anmeldelser

 • "Godt"

  Skibet var rent og effektivt. Dog et par problemer. Kaffemachinen virkede ikke i en af salonerne. WiFi var alt for travlt til nogensinde at være ledig. Mad udvalg var ikke tilstrækkelig skiltet på skibet.

  'Stena Saga' travelled on Stena Saga

  Læs mere Læs mindre
 • "Easy & Comfortable"

  Enjoyed an easy and comfortable over-night trip from Oslo, Norway to Frederikshavn, Denmark on Thursday, 26 June, 2014. The ship was large & offered plenty of options, from dining, to shopping, to entertainment. The sleeping quarters were clean & the bed was comfortable. If you're looking to travel between these areas, I would certainly recommend the ferry as an affordable and fun option

  'Stena Saga' travelled on Stena Saga

  Læs mere Læs mindre
 • "Rejse til Frederikshavn"

  Tak til Stena Line/Stena Saga for en pæn kabine og god buffet.

  'Stena Saga' travelled on Stena Saga

  Læs mere Læs mindre
 • "Natfærge til Frederikshavn"

  Fremragende overfart. Jeg bookede en 4 sengs dele kabine, men havde den helt for mig selv, så det var en bonus. Gratis WiFi fungerede godt.

  'Stena Saga' travelled on Stena Saga

  Læs mere Læs mindre

Oslo til Frederikshavn færge

Oslo Frederikshavn færgeruten forbinder Norge med Danmark. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 10 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Oslo Frederikshavn færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Oslo Guide

Oslo er Norges hovedstad, og ligger på en bue af jord i den nordlige ende af Oslofjorden. Byen er omgivet af bakker og bjerge og består af omkring 40 øer indenfor dens bygrænser. Det er relativt nemt at komme omkring med offentlig transport, eller alternativt kan cykler lejes rundt i byen. Der er mange ting at se og lave i Oslo, herunder værker af den berømte kunster Edvard Munch. Hans værker findes i en række institutioner i byen, sammen med andre norske og internationale kunstnere.

Den norske regering har på det seneste investeret i mange kulturelle installeringer, faciliteter, bygninger, og festivaler rundt omkring i Oslo.

Der er færgeforbindelser fra Oslo til destinationer i Danmark og Tyskland. Der er daglige afgange til København med en sejltid på ca. 16 timer, Hirtshals med en sejltid på ca. 10 timer, Frederikshavn med en sejltid på ca. 8 ½ timer og Kiel i Tyskland, med en sejltid på ca. 20 timer. Faciliteter i Oslo havn er begrænset, men der er en cafe og lille afgangshal.


Frederikshavn Guide

Frederikshavn er en fiskerby, der ligger i Jyllands nordøstlige kyst. Fra byens havn er der færgeforbindelser til Sverige og Norge. Der er mange ting at se og lave i byen, inklusiv Palmestranden som har 100 palmetræer, Bangsbo Museum, Frederikshavn Kunstmuseum, Light Festivalen, og Tordenskjold Festival. En god måde at rejse igennem byen er med cykel, som kan lejes gratis ved Turistinformationerne om sommeren.

Færger fra Frederikshavn til Sverige tager mellem 2 timer og 3 timer og 15 minutter, og færger til Norge tager mellem 9 timer og 12 timer. Der er også færger til Læsø og det lille Hirsholmene øhav, som ligger i Kattegat, omkring 7 km nordøst for Frederikshavn.