Hull
Zeebrugge
Færger til Belgien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Hull til Zeebrugge færge

Hull Zeebrugge færgeruten forbinder England med Belgien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, P&O Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 13 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Hull Zeebrugge færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Hull til Zeebrugge?

Færgeoverfarten fra Hull til Zeebrugge tager ca. 13h 15m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Hull og Zeebrugge?

Der er 1 færgeoperatør for Hull til Zeebrugge, og dette er
 • P&O Ferries

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Hull til Zeebrugge?

Book færger fra Hull til Zeebrugge via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Zeebrugge?

Ja, du kan rejse som fodpassager fra Hull til Zeebrugge med
 • P&O Ferries

Kan du tage din bil med på færgen fra Hull til Zeebrugge?

Ja, du kan rejse med et køretøj fra Hull til Zeebrugge med
 • P&O Ferries

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Hull til Zeebrugge?

Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
 • P&O Ferries

Hull Zeebrugge færge anmeldelser

 • "Zeebrugge Hull"

  Hvorfor betalte vi £20 ekstra da vi bookede? Prisen var £179, vi har forpligtet til at sætte kryds i boksen og var under det indtryk, at det var for faciliteter som tidlig boarding og gratis wifi, som vi normalt modtager fra andre selskaber. Jeg synes, at £20 for frisk luft eller havluft er en smule dyrt. Vil anbefale til venner, men vil råde dem til ikke at betale £10 per person ekstra.

  'Pride of Bruges' travelled on Pride of Bruges

  Læs mere Læs mindre

Hull Guide

Den engelske by Hull, eller Kingston upon Hull, som er byens officielle navn, ligger i East Riding i Yorkshire, i den nordøstlige del af England. Havnebyen ligger på bredden af floden Hull, som møder Humber-flodmundingen, omkring 40 km fra Vesterhavet. Byens historie går tilbage til det 12. århundrede, hvor munkene af Meaux Abbey havde brug for en havn til at eksportere uldet, som de indsamlede fra deres ejendomme.

Nutidens Hull er meget anderledes end datidens Hull og har gennemgået en forvandling i de seneste år. I dag er Byens kulturelle og sportslige bidrag er åbenlyse, og den blev erklæret som ”den britiske kulturby” i 2017.

Besøgende bør tage et kig i den gamle bydel og Museum Quarter, Hull Marina og The Depp, hvilket er et akvarium placerret på Sammy’s Point. Byen er hjemsted for Hull City Football Club og Hull FC Rugby Club.

Der er færgeforbindelser mellem Hull og Rotterdam/Europort i Holland, med en sejltid på mellem 10 og 11 timer. Der er også en færgeforbindelse til Zeebrugge i Belgien, med en sejltid på ca. 14 timer, og en ugentlig service til Hamina i Finland.


Zeebrugge Guide

Zeebrugge ligger i Belgien og er et af Europas hoved knudepunkter på grund af dens nærhed til en række store europæiske industrielle byer, og sine gode transportforbindelser. Zeebrugge er også Belgiens vigtigste fiskerihavn og fiskemarked, og et af Europas største.

De fleste passagerer kommer enten om bord en luksus krydstogt eller en passagerfærge fra Hull og Rosyth i Storbritannien. Faciliteter i havnen inkluderer flere butikker, en cafe og behagelige venteområder.


Om bord på færgerne

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking