COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hull - Zeebrugge er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra England til Belgien side

Om bord på færgerne

Hull - Zeebrugge færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 13 hr 15 min
  • Get price

Hull Zeebrugge færge anmeldelser

 • "Bare ok"

  Skibet er ok – lidt træt og ikke så godt, som andre vi har brugt tidligere, men fik os fra A til B. Kabinen var ren og grundlæggende – selvom havet var temmelig uroligt på begge overfarter, lykkedes det os, at få en god nattesøvn. Stor klage er mht. maden. Spiste i restauranten, og det kostede £21 per person for et tre retters måltid, som måske kunne have været ok, hvis maden var af god kvalitet (var temmelig usmageligt) og jeg rent faktisk kunne have spist noget – jeg er glutenfri, og kunne ikke spise nogen desserter, ingen hovedretter og kun begrænset udvalg af forretterne. Kokken lavede i ende et stykke grillet kylling til mig, men jeg var meget imod at skulle betale £21 for det!! Ville jeg bruge denne tjeneste igen? – Måske, men jeg ville tage sandwich med mig.

  'Pride of York' travelled on Pride of York

  Læs mere Læs mindre
 • "Pride of York"

  Meget skuffende skib. Gammelt, forældede og godt brugt. Trange kabiner med fattige og brudte ting, ildelugtende afløb og dårlig husholdning. Catering er god og personalet er meget hjælpsomme og høflige. Måtte rykke returrejsen frem pga. et dødsfald i familien, og betale et ekstra gebyr på £100 +, overdreven og urimelig. Alt i alt, en ubehagelig oplevelse på denne rute, og vil ikke bruge igen.

  'Pride of York' travelled on Pride of York

  Læs mere Læs mindre
 • "Endnu en god tur til Nordfrankrig"

  Har brugt denne færgeservice mange gange, og den var endnu en gang meget god. Det spare meget tid at rejse via Hull til Belgium eller Frankrig i stedet for Dover. Vil fortsætte med at bruge.

  'Pride of Bruges' travelled on Pride of Bruges

  Læs mere Læs mindre
 • "Hull til Zeebrugge"

  Problemfri tur. Vi kom om bord kl. 16:00, så kunne nyde vores måltid (maden fremragende – følte ikke behov for at opgradere til Brasserie) i det rolige vand i Humber flodmundingen. Bookede Club kabine, som var meget behagelig. Personalet var venlige og det var en dejlig, afslappende tur – på trods af det livlige havn. Anbefales hermed.

  'Pride of Bruges' travelled on Pride of Bruges

  Læs mere Læs mindre

Hull til Zeebrugge færge

Hull Zeebrugge færgeruten forbinder England med Belgien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, P&O Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 13 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Hull Zeebrugge færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Hull Guide

Den engelske by Hull, eller Kingston upon Hull, som er byens officielle navn, ligger i East Riding i Yorkshire, i den nordøstlige del af England. Havnebyen ligger på bredden af floden Hull, som møder Humber-flodmundingen, omkring 40 km fra Vesterhavet. Byens historie går tilbage til det 12. århundrede, hvor munkene af Meaux Abbey havde brug for en havn til at eksportere uldet, som de indsamlede fra deres ejendomme.

Nutidens Hull er meget anderledes end datidens Hull og har gennemgået en forvandling i de seneste år. I dag er Byens kulturelle og sportslige bidrag er åbenlyse, og den blev erklæret som ”den britiske kulturby” i 2017.

Besøgende bør tage et kig i den gamle bydel og Museum Quarter, Hull Marina og The Depp, hvilket er et akvarium placerret på Sammy’s Point. Byen er hjemsted for Hull City Football Club og Hull FC Rugby Club.

Der er færgeforbindelser mellem Hull og Rotterdam/Europort i Holland, med en sejltid på mellem 10 og 11 timer. Der er også en færgeforbindelse til Zeebrugge i Belgien, med en sejltid på ca. 14 timer, og en ugentlig service til Hamina i Finland.


Zeebrugge Guide

Zeebrugge ligger i Belgien og er et af Europas hoved knudepunkter på grund af dens nærhed til en række store europæiske industrielle byer, og sine gode transportforbindelser. Zeebrugge er også Belgiens vigtigste fiskerihavn og fiskemarked, og et af Europas største.

De fleste passagerer kommer enten om bord en luksus krydstogt eller en passagerfærge fra Hull og Rosyth i Storbritannien. Faciliteter i havnen inkluderer flere butikker, en cafe og behagelige venteområder.