Thailand

Sådan bookes færger fra Thailand til Phuket Island

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Thailand og Phuket Island leveret af 7 færgeselskaber – Andaman Wave Master, Tigerline Ferry, Andaman Wave Master, Bundhaya Speed Boat, Chaokoh Ferry, Phi Phi Cruiser & Satun Pakbara Speed Boat Club. Koh Phi Phi (Tonsai Pier) til Phuket (Rassada Pier) færge overfarten sejler ugentlig med en sejltid fra omkring 2 timer.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Thailand Phuket Island overfarten mellem Koh Phi Phi (Tonsai Pier) og Phuket (Rassada Pier).

Thailand Phuket Island kort

Tryk her for kort

Færger fra Thailand til Phuket Island

Om Thailand:

Thailand ligger i midten af den indokinesiske halvø i Sydøstasien, og har mange øer beliggende ud for både vestkysten og østkysten.

Thailand, som er et af de mest besøgte lande i Asien, har et væld af attraktioner, som spænder fra fantastiske landskaber til det verdenskendte køkken. Nogle af de smukkeste øer i verden ligger i Andamanhavet, mens regionen i norden har tæt jungle og utallige templer.

Den livlige hovedstad Bangkok har en forskelligartet karakter; buddhistiske templer, street food, højhuse og natklubber. På den anden side, er Chiang Mai, den nordlige provins knudepunkt, en fjern by i de rullende Himalaya bakker kendt for sine fantastiske helligdomme.

De thailandske øer er en af landets største tiltrækninger, hvilket betyder at rejser med færge er en god måde at komme omkring. Der er et omfattende netværk af færgeforbindelser mellem øerne ud for vestkysten, samt i Thailand-bugten.