Sammenlign færger fra Sicilien til Æoliske Øer
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Sicilien

Sicilien ligger syd af Italien og er den største ø i Middelhavet, adskilt fra fastlandet af det smalle Messina-strædet.

Sicilien, som er beliggende ved mødestedet mellem øst og vest, Afrika og Europa, byder på meget at se, at smage og at lave. Landskabet er dramatisk, med glintrende hav og rastløse bjerge, og skaber et varigt indtryk på dem, der besøger.

Med et væld af naturlige vidundere og lange varme årstider, er Sicilien attraktiv året rundt.

Sicilien er et knudepunkt for færgeforbindelser leveret af nogle af Europas største færgeselskaber, der rejser til og fra de fleste af de omkringliggende øer, havne på fastlandet, Malta og Nordafrika via Tunesien.

Om Æoliske Øer

De Unesco beskyttede Æoliske Øer er en vulkansk øgruppe i Det Tyrrhenske Hav, som ligger ud for den nordlige kyst af Sicilien, og består af en række øer og nogle små holme.

Øerne består af Lipari (den største og mest folkerige), Filicudi (lille vestlig ø med få faciliteter)Alicudi (den næstmindste af de beboede øer og den mest fjerntliggende), Salina (en af de større øer og den grønneste og mest frugtbare af gruppen), Vulcano (den sydligste ø, som er berømt for sine mudderbade), Stromboli (nordvest af gruppen og hjem til en af de mest aktive vulkaner i Europa), Panarea (meget populær om sommeren) og den ubeboede Basiluzzo.

De Æoliske Øer har en ekstraordinær naturlig skønhed og med deres middelhavsklima tiltrækker de hundredtusindvis af besøgende hvert år.

På grund af deres geografi og størrelse, er færgerejse den eneste permanente form for transport til og omkring øerne. Der er mange forbindelser mellem øerne samt til/fra Sicilien og det italienske fastland.

Færger fra Sicilien til Æoliske Øer

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking