Sicilien

Sådan bookes færger fra Sicilien til Æoliske Øer

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Sicilien til Æoliske Øer. Der er 2 færgeselskaber med samlet 23 færgeruter som forbinder Palermo til Panarea, Milazzo til Stromboli, Rinella, Vulcano, Lipari, Salina, Alicudi, Panarea, Filicudi & Ginostra (Stromboli), Messina til Lipari, Rinella, Salina, Vulcano, Panarea & Stromboli & Milazzo til Stromboli, Rinella, Vulcano, Lipari, Salina, Alicudi, Panarea, Filicudi & Ginostra (Stromboli).

Den hurtigste rute mellem Sicilien og Æoliske Øer er Milazzo til Vulcano med en sejltid på ca. 45 minutter. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Sicilien Æoliske Øer kort

Tryk her for kort

Færger fra Sicilien til Æoliske Øer

Om Sicilien:

Sicilien ligger syd af Italien og er den største ø i Middelhavet, adskilt fra fastlandet af det smalle Messina-strædet.

Sicilien, som er beliggende ved mødestedet mellem øst og vest, Afrika og Europa, byder på meget at se, at smage og at lave. Landskabet er dramatisk, med glintrende hav og rastløse bjerge, og skaber et varigt indtryk på dem, der besøger.

Med et væld af naturlige vidundere og lange varme årstider, er Sicilien attraktiv året rundt.

Sicilien er et knudepunkt for færgeforbindelser leveret af nogle af Europas største færgeselskaber, der rejser til og fra de fleste af de omkringliggende øer, havne på fastlandet, Malta og Nordafrika via Tunesien.

Om Æoliske Øer:

De Unesco beskyttede Æoliske Øer er en vulkansk øgruppe i Det Tyrrhenske Hav, som ligger ud for den nordlige kyst af Sicilien, og består af en række øer og nogle små holme.

Øerne består af Lipari (den største og mest folkerige), Filicudi (lille vestlig ø med få faciliteter)Alicudi (den næstmindste af de beboede øer og den mest fjerntliggende), Salina (en af de større øer og den grønneste og mest frugtbare af gruppen), Vulcano (den sydligste ø, som er berømt for sine mudderbade), Stromboli (nordvest af gruppen og hjem til en af de mest aktive vulkaner i Europa), Panarea (meget populær om sommeren) og den ubeboede Basiluzzo.

De Æoliske Øer har en ekstraordinær naturlig skønhed og med deres middelhavsklima tiltrækker de hundredtusindvis af besøgende hvert år.

På grund af deres geografi og størrelse, er færgerejse den eneste permanente form for transport til og omkring øerne. Der er mange forbindelser mellem øerne samt til/fra Sicilien og det italienske fastland.