Grækenland

Sådan bookes færger fra Grækenland til Samos

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Grækenland til Samos. Der er 2 færgeselskaber med samlet 35 færgeruter som forbinder Fournoi til Pythagorio, Agathonisi til Pythagorio, Arki til Pythagorio, Patmos til Pythagorio & Vathi, Lipsi til Pythagorio, Kalymnos til Pythagorio, Kos til Pythagorio & Vathi, Symi (Simi) til Pythagorio, Agios Kirikos til Pythagorio, Karlovassi & Vathi, Rhodos til Pythagorio & Vathi & Chios til Karlovassi & Vathi.

Den hurtigste rute mellem Grækenland og Samos er Agathonisi til Pythagorio med en sejltid på ca. 35 minutter. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Grækenland Samos kort

Tryk her for kort

Færger fra Grækenland til Samos

Om Grækenland:

Grækenland er et land i Sydeuropa med den 11. længste kystlinje i verden. Landet deler grænser med Albanien, Makedonien, Bulgarien og Tyrkiet og med øerne i det Ægæiske Hav, det Ioniske Hav og Middelhavet.

Landet er en af verdens mest populære destinationer, og dets fantastiske strande, hvadkalkede huse, historiske steder og gode klima tiltrækker et stort antal besøgende til sine øer hvert år, med de fleste mellem april og oktober.

Uanset om man ankommer til fastlandet ad søvejen eller ad luftvejen, kan de fleste af øerne nps med færge. Der er et antal af færgeservicer, og græske færger er af høj standard, og de fleste færgeselskaber har en moderne og luksuriøs flåde. Alle græske øer er forbundet med fastlandet, nogle direkte, nogle indirekte, og det er en stor fornøjelse at sejle mellem øerne.

Det græske fastland er også godt forbundet til Italien.

Om Samos:

Samos er en ø med unik natulig skønhed, der ligger i det østlige Ægæiske Hav, med Chios i nordvest og Dodekanserne i syd.

Samos er en relativt stor ø med historiske steder spredt over hele øen. De charmerende grønne bjerge, som skaber en unik stmosfære, de eneløse vinmarker, der producerer den berømte Samos vin og de smukke kyster med rene hvide sandstrande, gør alle Samos til et fantastisk sted at besøge.