Corsica Sardinia Ferries

Corsica Sardinia Ferries, og så kendt som Corsica Ferries, leverer færger fra Frankrig og Italien til Korsika, Sardinien og Elba, samt nogle ø servicer.

Corsica Ferries er blevet det ledende privatejede færgeselskab for overfarter til Korsika og Sardinien siden deres start for over 40 år siden, og deres mål er at tilbyde en sikker overfart for en god pris.

Alle Corsica Ferries restauranter er medlem af den berømte Chaîne des Rotisseurs – en garanti for et internationalt køkken af den højeste kvalitet og professionelle kokke.

Corsica Sardinia Ferries tilbyder op til 15 afgange per dag til Korsika og Sardinien, og op til 7 afgange om dagen til den toscanske øgruppe Elba.

Se Corsica Sardinia Ferries sejlplaner, priser og book Corsica Sardinia Ferries færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Corsica Sardinia Ferries med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Læs mere Læs mindre

Alle Corsica Sardinia Ferries ruter

Corsica Sardinia Ferries kundeanmeldelser

 • "Savona til Bastia"

  Vi syntes, at det var en meget behagelig overfart. Skibet var rent, og selvom vi ikke spiste om bord, så maden lækker ud. Personalet var behagelige og hjælpsomme.

  'Robert' rejste med Corsica Sardinia Ferries

  Læs mere Læs mindre
 • "Ferien starter her"

  Vi var meget imponeret med hele oplevelsen. Personalet var effektive. Kabinen var ren og behagelig. Catering faciliteterne var gode.

  'Glenn' rejste med Corsica Sardinia Ferries

  Læs mere Læs mindre
 • "Smuk tur til øen"

  Servicen og turen var ok, meget afhænger af den type færge, man tager. Den første færge havde elevatorer og rulletrapper, samt et meget veludstyret cafeteria. Færgen på hjemrejsen var dårligere, men turen var behagelig.

  'Angelika' rejste med Corsica Sardinia Ferries

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge til Bastia"

  Alt i alt en god oplevelse. Tak.

  'Matthew' rejste med Corsica Sardinia Ferries

  Læs mere Læs mindre